Hållare för handskydd till motorcykel Progrip

Hållare för handskydd till motorcykel Progrip

260,03 kr

233,71 kr

-10%
Ta kontrollen med stil med handskyddshållaren för motorcykel Progrip, designad av ett ledande varumärke för motorcykelentusiaster.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Hållare för handskydd till motorcykel Progrip

Handskyddshållaren för motorcykel Progrip är ett viktigt tillbehör för alla motorcyklister som älskar fart och äventyr. Den är designad av det kända varumärket Progrip och kombinerar kvalitet, prestanda och estetik för att ge optimalt skydd under dina motorcykelturer.

Handskyddshållaren är tillverkad av högkvalitativa material och är speciellt utformad för att passa alla motorcykelmodeller och alla användningsnivåer. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren förare kommer denna hållare att uppfylla alla dina förväntningar när det gäller komfort och säkerhet.

Tack vare sin ergonomiska design formar sig Progrip handguard holder perfekt efter dina händer och ger ett bekvämt och säkert grepp. Oavsett om du kör på slingriga vägar eller i tuff terräng hjälper den dig att behålla kontrollen över din cykel under alla omständigheter.

Stödet har också förstärkta ledskydd som effektivt skyddar dina händer vid fall eller stötar. Oavsett om du kör på bana eller offroad får du optimalt skydd för händer och handleder.

Förutom sin skyddande funktion är detta stöd också fyllt med praktiska funktioner. Det har ett ventilationssystem som förhindrar att värme och svett byggs upp inuti handskarna. Dessutom är det compatible med handtagsvärmesystem för att säkerställa optimal komfort även i kallt väder.

Installationen av Progrip handguard support är enkel och rapide och kräver inga specialverktyg. Det passar perfekt till alla typer av styren och kan justeras efter dina preferenser för personlig användning.

Oavsett om du gillar motorcykelturer, banracing eller offroad-turer är Progrip handguard holder det perfekta tillbehöret som följer med på alla dina äventyr. Dess robusthet och hållbarhet gör den till en långsiktig investering för alla motorcyklister som är måna om sin säkerhet och komfort.

Kort sagt, Progrip handskyddshållare för motorcykel är ett tillbehör av högsta kvalitet, utformat för att erbjuda optimalt skydd och oöverträffad komfort för ivriga motorcyklister. Låt inte dina händer utsättas för risker och välj detta pålitliga stöd för alla dina motorcykelutflykter. Lita på Progrip, referensmärket för alla motorcykelentusiaster.

Mer information

Varumärke Progrip
Tillverkarens SKU 407180785
Färg svart
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard