Handskydd för motorcyklar Progrip

Handskydd för motorcyklar Progrip

522,76 kr

388,95 kr

-26%
Få ut det mesta av din körning med motorcykelhandskyddet Progrip, det självklara tillbehöret för alla motorcykelentusiaster.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 5 eller 7 dagar

Beskrivning

Handskydd för motorcyklar Progrip

Handskyddet för motorcykel Progrip är ett måste för alla motorcykelentusiaster. Produkten är designad av det världsberömda varumärket Progrip och är speciellt utformad för motorcykelentusiaster som vill ha komfort, skydd och stil.

Handskyddet Progrip är tillverkat av högkvalitativa material och ger optimalt skydd mot yttre påverkan som regn, damm, insekter och skräp från vägen. Med sin ergonomiska form och robusta structure är den utformad för att klara de tuffaste förhållandena och skydda händerna från fall och stötar.

Oavsett om du är motocrossförare,enduro -entusiast eller roadracingentusiast är handskyddet Progrip det perfekta valet för att följa med dig på alla dina äventyr. Det är också perfekt för vardagsbruk i stan och ger extra skydd mot vind och kyla.

Förutom sin funktionalitet är Progrip handguard också ett snyggt tillbehör som ger din motorcykel en touch av stil. Den finns i en rad olika färger och utföranden, passar perfekt på din motorcykel och gör att du sticker ut på vägen.

Tack vare det lättmonterade fästsystemet passar Progrip handguard de flesta motorcykelstyren och erbjuder problemfri installation rapide. Dessutom är den lätt att ta bort för rengöring eller byte rapide om det behövs.

Kort sagt, om du letar efter ett handskydd av hög kvalitet till din motorcykel är handskyddet Progrip det perfekta tillbehöret för dig. Med sin perfekta kombination av skydd, komfort och stil är det det perfekta valet för alla motorcykelentusiaster. Så vänta inte längre utan skaffa Progrip handguard redan idag för en oöverträffad körupplevelse.

Mer information

Varumärke Progrip
Tillverkarens SKU 407180675
Färg apelsin
Färg Orange
Storlek TU - Franska storlekar som standard