Ett par främre gaffelskydd för motorcykel Progrip

Ett par främre gaffelskydd för motorcykel Progrip

412,09 kr

325,53 kr

-21%
Gör dina motorcykelutflykter säkrare med framgaffelskydd från Progrip, ett måste för alla motorcykelentusiaster.

Slut i lager

Beskrivning

Ett par främre gaffelskydd för motorcykel Progrip

Detta par framgaffelskydd från Progrip är oumbärlig utrustning för alla motorcykelentusiaster. Dessa skydd är särskilt utformade för motorcyklar och kombinerar robusthet, tillförlitlighet och stil.

Tillverkade med omsorg av material av högsta kvalitet, Progrip gaffelskydd ger optimalt skydd för din cykel. De är speciellt utformade för att absorbera stötar och skydda din cykel från repor, skrapsår och autres skador som orsakas av väder och vind eller oväntade situationer på vägen.

Tack vare sin unika och eleganta design ger dessa gaffelskydd dessutom din cykel en touch av stil och får den att sticka ut från mängden. De finns i en rad olika färger för att matcha din cykel och din egen stil. Så oavsett om du är en fartentusiast eller en helgcyklist kommer dessa gaffelskydd att se till att du kör med stil och självförtroende.

Gaffelskydden från Progrip är utformade för att passa de flesta motorcykelmodeller och är enkla att montera utan specialverktyg. De passar din cykel perfekt och ger maximalt skydd utan att kompromissa med aerodynamik eller prestanda.

Dessutom är varumärket Progrip känt för sin expertis inom motorcykelindustrin. I åratal har det levererat utrustning av högsta kvalitet till motorcyklister över hela världen. Med dessa gaffelskydd får du en produkt som du kan lita på och som kommer att hålla länge.

Slutligen är dessa gaffelskydd en klok investering för alla motorcyklister. De skyddar inte bara din cykel, utan kan också spara pengar genom att du slipper kostsamma reparationer på grund av skador på din cykel.

Kort sagt, Progrip par framgaffelskydd för motorcykel kombinerar kvalitet, stil och tillförlitlighet för att ge dig den bästa och säkraste körupplevelsen. Lägg till dem till din motorcykelutrustning nu och njut av en resa med tillförsikt och sinnesro.

Mer information

Varumärke Progrip
Tillverkarens SKU 407180620
Färg röd
Färg Röd
Storlek TU - Franska storlekar som standard