Tankskydd för motorcykel BCR 3D adesiva resinata Suzuki

Tankskydd för motorcykel BCR 3D adesiva resinata Suzuki

201,76 kr

161,35 kr

-20%
Välj tankskyddet för motorcykel BCR 3D adesiva resinata Suzuki, det oumbärliga tillbehöret för alla motorcykelentusiaster. Utformad för krävande motorcyklister.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Tankskydd för motorcykel BCR 3D adesiva resinata Suzuki

Tankskyddet för motorcykel BCR 3D adesiva resinata Suzuki är ett måste för alla motorcykelentusiaster. Denna produkt är speciellt utformad för Suzuki motorcyklar och är en perfekt blandning av stil och funktionalitet.

Med sin 3D-präglade design ger detta tankskydd en touch av originalitet och dynamik till din motorcykel. Det är tillverkat av högkvalitativt självhäftande harts och ger optimalt skydd mot repor, nötning och väder och vind. Dessutom är det enkelt att montera och kan tas bort utan att lämna några märken på tanken.

Tankskyddet BCR är utformat för motorcykelentusiaster och kombinerar estetik och prestanda. Det ger optimalt grepp för bättre hantering av din motorcykel, särskilt i snäva kurvor eller i hög hastighet. Så att du kan köra säkert och tryggt, utan att behöva oroa dig för att halka eller tappa kontrollen över din maskin.

Tankskyddet BCR 3D adesiva resinata Suzuki är också ett perfekt val för dig som vill göra din motorcykel personlig. Det finns i en rad olika färger och mönster, så du kan välja det som bäst passar din stil och din motorcykel. Oavsett om du föredrar en sober, elegant look eller en djärvare design finns det något för alla.

Slutligen är BCR känd för sina produkters kvalitet och hållbarhet. Detta tankskydd är inget undantag, det är utformat för att klara de tuffaste förhållandena. Oavsett om du kör på vägen eller på banan kommer det att sitta på plats och hålla din tank i gott skick under en lång tid framöver.

Kort sagt, om du vill ge din motorcykel en unik touch av stil samtidigt som du skyddar den effektivt är BCR 3D adesiva resinata Suzuki tankskydd det rätta tillbehöret för dig. Lita på kvaliteten och expertisen hos varumärket BCR och njut av en bekväm och säker åktur. Beställ nu och gör dig redo för en ännu mer njutbar och spännande körupplevelse!

Mer information

Varumärke BCR
Tillverkarens SKU 407032750
Färg svart
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard