Tankskydd för motorcykel BCR 3D adesiva resinata Ducati

Tankskydd för motorcykel BCR 3D adesiva resinata Ducati

201,76 kr

161,35 kr

-20%
BCR Tankskydd i 3D-harts för Ducati: ett måste för alla motorcykelfans som gillar det legendariska italienska märket.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Tankskydd för motorcykel BCR 3D adesiva resinata Ducati

Tankskyddet BCR 3D adesiva resinata Ducati är det perfekta valet för motorcyklister som älskar det ikoniska italienska märket Ducati. Denna produkt från BCR är speciellt utformad för att skydda din motorcykels tank samtidigt som den ger en unik touch av stil.

Tankskyddet är tillverkat av högkvalitativa material och är inte bara slitstarkt och hållbart, utan har också ett 3D-resintryck som ger det en modern och dynamisk look look. Det är lätt att applicera på tanken tack vare det starka häftämnet och det passar perfekt till formen och storleken på din cykels tank Ducati.

Oavsett om du är en racingentusiast eller en vardagscyklist är detta tankskydd ett praktiskt och attraktivt tillbehör till din cykel. Det skyddar effektivt din tank från repor, skräp och väder och vind, samtidigt som det ger din cykel en personlig touch.

Tankskyddet är designat för motorcyklar Ducati och är den perfekta produkten för stilmedvetna motorcyklister. Med sin 3D-resindesign sticker det ut från autres tankskydden på marknaden och ger din motorcykel en unik touch.

Oavsett om du är ett sportfan eller ett fan av långa motorcykelturer är detta BCR 3D adesiva resinata Ducati tankskydd det perfekta valet för dig. Det är inte bara funktionellt, det är också en modeaccessoar som ger din cykel karaktär.

Låt inte din tank försämras med tiden, skydda den med stil med tankskyddet för motorcykel BCR 3D adesiva resinata Ducati. Beställ nu och ge din Ducati motorcykel det unika skydd och look den förtjänar.

Mer information

Varumärke BCR
Tillverkarens SKU 407032665
Färg svart
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard