Motorcykel mittmonter BCR Aprilia-Mbk-Yamaha

Motorcykel mittmonter BCR Aprilia-Mbk-Yamaha

515,78 kr

386,75 kr

-25%
Centrumstativ BCR för motorcyklar, det oumbärliga tillbehöret för entusiaster. Compatible med Aprilia-Mbk-Yamaha. Optimera din sport med BCR.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Motorcykel mittmonter BCR Aprilia-Mbk-Yamaha

Centrumstödet BCR är det ultimata tillbehöret för motorcykelentusiaster. Detta mittstativ är särskilt utformat för motorcyklar Aprilia-Mbk-Yamaha och är ett viktigt komplement till din motorcykel för förbättrad stabilitet och enkelt underhåll.

Detta stöd tillverkas av det kända varumärket BCR och är av överlägsen kvalitet och utformat för att klara de tuffaste förhållandena på vägen. Oavsett om du är en amatör eller en erfaren motorcyklist kommer du att uppskatta fördelarna med detta mittstativ.

Mittstödet är inte bara ett funktionellt tillbehör, det ger också din cykel en touch av stil. Med sin eleganta design och högkvalitativa finish kommer du inte att kunna låta bli att stolt visa upp den för dina motorcykelvänner.

Tack vare de hållbara, slitstarka materialen garanterar BCR mittstativ långvarig användning utan att kompromissa med din säkerhet. Du behöver aldrig oroa dig för att din cykel ska tippa över på sidan när du parkerar den.

Mittstödet är enkelt att installera och använda och är ett måste för alla motorcykelentusiaster. Det ger extra stabilitet när du parkerar cykeln på alla underlag och gör det dessutom enkelt att utföra reparationer och underhåll.

Med mittstödet BCR blir det enklare än någonsin att parkera cykeln. Du behöver inte längre kämpa för att hitta en plan och stabil plats att parkera den på. Nu kan du parkera din cykel var du vill, helt säkert.

Genom att investera i detta mittstativ BCR lägger du till ett extra lager av skydd för din cykel. Det gör att du kan hålla din motorcykel i gott skick genom att undvika potentiella skador som orsakas av en felaktig parkeringsposition.

Kort sagt, BCR mittstativ för motorcyklar är ett måste för alla motorcyklister som vill förbättra sin körupplevelse. Med sin tillförlitlighet, hållbarhet och snygga design kommer det garanterat att bli ett bra tillskott till din samling av motorcykeltillbehör. Beställ ditt idag och njut av en stabil motorcykel som är lätt att parkera!

Mer information

Varumärke BCR
Tillverkarens SKU 406450135
Färg svart
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard