Fotstöd för motorcykel Oxford M8

Fotstöd för motorcykel Oxford M8

298,72 kr

229,19 kr

-23%
Maximera din motorcykelkomfort med det högkvalitativa fotstödet Oxford M8, designat av det välkända sportmärket Oxford.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 5 eller 7 dagar

Beskrivning

Fotstöd för motorcykel Oxford M8

Fotstödet för motorcykel Oxford M8 är ett viktigt tillbehör för alla motorcykelentusiaster. Det tillverkas av det välkända varumärket Oxford och har utformats speciellt för motorcyklar för att ge en bekväm och säker körupplevelse.

Med sin eleganta design och robusta konstruktion ger fotstödet inte bara din motorcykel en sportig look look, utan ger också optimal komfort för fötterna under långa åkturer. Den halkfria ytan säkerställer perfekt grepp, även i snäva kurvor.

Fotstödet Oxford M8 är tillverkat av högkvalitativa material och är slitstarkt och väderbeständigt, vilket gör det till det perfekta valet för utomhusbruk. Dessutom är det enkelt att installera och passar de flesta motorcykelmodeller, vilket gör det till ett mångsidigt tillbehör för alla motorcyklister.

Oavsett om du är en erfaren cyklist eller nybörjare garanterar Oxford M8 motorcykelfotstöd dig en bekväm och säker åktur. Så vänta inte längre, lägg till det till din motorcykelutrustning nu och njut av en oförglömlig körupplevelse!

Mer information

Varumärke Oxford
Tillverkarens SKU 406280765
Färg silver
Färg Silver
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1