Fotstöd för motorcykel Oxford M10

Fotstöd för motorcykel Oxford M10

295,91 kr

215,96 kr

-27%
Förbättra din komfort och stabilitet när du kör motorcykel med det högkvalitativa fotstödet Oxford M10. Utformat för krävande motorcyklister.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 5 eller 7 dagar

Beskrivning

Fotstöd för motorcykel Oxford M10

Fotstödet Oxford M10 är det perfekta tillbehöret för motorcyklister som vill ha komfort och stabilitet på sina resor. Fotstödet är designat av det välkända varumärket Oxford och kombinerar kvalitet och prestanda för att uppfylla behoven hos de mest krävande motorcyklisterna.

Fotstödet Oxford M10 är tillverkat av högkvalitativa material och erbjuder exceptionell styrka och hållbarhet. Det är speciellt utformat för att passa de flesta motorcyklar och ger optimalt stöd för förarens fötter, så att de kan behålla en bekväm och stabil position under hela körningen.

Oavsett om du är långdistansresenär eller motorcyklist med passion för extremsport kommer det här fotstödet att uppfylla alla dina förväntningar. Dess ergonomiska design och halkfria struktur ger perfekt grepp, även under de mest extrema förhållanden. Så att du kan njuta av din resa fullt ut i fullständig säkerhet.

Dessutom är fotstödet Oxford M10 enkelt att installera och justera efter dina önskemål. Det innovativa fästsystemet möjliggör exakt justering för en optimal körställning. Så du kan njuta av en bättre körupplevelse utan att kompromissa med komforten.

Kort sagt, om du letar efter ett fotstöd av hög kvalitet till din motorcykel behöver du inte leta längre! Fotstödet för motorcykel Oxford M10 är det perfekta valet för att kombinera komfort, stabilitet och prestanda under dina motorcykelresor. Vänta inte längre och köp denna exceptionella produkt från Oxford nu för en bekymmersfri åktur.

Mer information

Varumärke Oxford
Tillverkarens SKU 406280750
Färg silver
Färg Silver
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1