Fotstöd för motorcykel Oxford M12

Fotstöd för motorcykel Oxford M12

294,19 kr

226,13 kr

-23%
Optimera din körkomfort med fotstödet för motorcykel Oxford M12, ett måste för alla motorcykelentusiaster från Oxford.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 5 eller 7 dagar

Beskrivning

Fotstöd för motorcykel Oxford M12

Fotstödet för motorcykel Oxford M12 är ett oumbärligt tillbehör för alla motorcykelentusiaster. Fotstödet är designat av det kända varumärket Oxford och är speciellt utformat för motorcyklar och ger optimal komfort under dina resor.

Fotstödet är tillverkat av högkvalitativa material och är både robust och hållbart. Det är utformat för att passa de flesta motorcykelmodeller och erbjuder en praktisk och mångsidig lösning för alla motorcyklister.

Förutom sin ergonomiska design har fotstödet Oxford M12 också en halkfri yta för optimalt grepp. Det innebär att du kan behålla en stabil och bekväm position även i skarpa kurvor eller svåra väderförhållanden.

Oavsett om du är en hängiven motorcyklist eller bara letar efter ett sätt att förbättra din komfort på din cykel, är Oxford M12 fotstöd ett perfekt val. Installationen är enkel och rapide, och det tar inte mycket plats på din cykel, vilket gör det till ett praktiskt och diskret tillbehör.

Låt inte trötthet och obehag förstöra din körglädje. Välj Oxford M12 fotstöd för motorcykel och njut av varje cykeltur med fullständig sinnesro. Beställ ditt nu och upptäck varför Oxford är riktmärket för motorcykeltillbehör.

Mer information

Varumärke Oxford
Tillverkarens SKU 406280745
Färg silver
Färg Silver
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1