Bakre kedjehjul i aluminium Afam 93321 [Storlek 48T]

Bakre kedjehjul i aluminium Afam 93321 [Storlek 48T]

900,82 kr

675,55 kr

-25%
Upptäck motorcykelhjulet i aluminium Afam 93321, det perfekta valet för topprestanda på din sportcykel. Välkänt varumärke Afam.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Bakre kedjehjul i aluminium Afam 93321

Afam 93321 bakre motorcykelkedjehjul i aluminium är en högkvalitativ komponent som är utformad för sportcyklar. Detta kedjehjul tillverkas av det kända varumärket Afam och är ett perfekt val för krävande förare som vill ha optimal prestanda på banan.

Detta kedjehjul är tillverkat av lätt men ändå starkt aluminium och har utmärkt hållbarhet och slitstyrka, vilket gör det till ett pålitligt val för intensiv tävling och racing. Tack vare den exakta konstruktionen och kvalitetsfinishen säkerställer det en jämn och effektiv kraftöverföring för en smidig körning.

Afam 93321 kedjehjulet har utformats speciellt för sportcyklar och är perfekt kompatibelt med ett brett utbud av modeller. Oavsett om du är amatör eller professionell förare kommer det här kedjehjulet att uppfylla dina behov av prestanda och tillförlitlighet för att förbättra din prestanda på banan.

Med Afam kan du vara säker på produkternas kvalitet och tillförlitlighet. Varumärket är känt över hela världen för sina högkvalitativa delar och sin ständiga innovations inom motorcykelindustrin. Genom att välja Afam 93321 bakhjul i aluminium väljer du en pålitlig produkt som kommer att uppfylla dina högsta förväntningar.

Kort sagt, om du är en motorcykelentusiast som letar efter ett högkvalitativt bakhjul för att förbättra prestandan på din sportcykel, är Afam 93321 kedjehjulet ett måste-ha val. Lita på att Afam levererar den ultimata körupplevelsen på banan.

Mer information

Varumärke Afam
Tillverkarens SKU 405760230
Färg silver
Färg Silver
Storlek 48T - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1