Innerrör Goodride

Innerrör Goodride

178,63 kr

154,99 kr

-13%
Optimera dina motorcykelresor med innerröret Goodride. Kvalitet och expertis från varumärket Goodride för din motorcykelutrustning.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 5 eller 7 dagar

Beskrivning

Innerrör Goodride

Innerröret Goodride är ett måste för alla motorcykelentusiaster. Tillverkad av det kända varumärket Goodride, som specialiserat sig på motorcykelutrustning, kommer denna högkvalitativa innerslang att uppfylla alla dina förväntningar.

Den är särskilt utformad för motorcyklar och erbjuder exceptionellt motstånd och hållbarhet, även under de mest extrema förhållanden. Oavsett om du är en banracer eller en hängiven offroad-förare, kommer Goodride -slangen att vara med dig varje steg på vägen.

Dess design har utvecklats för att garantera optimal prestanda. Dess flexibilitet gör att den kan anpassas perfekt till däckets form, vilket ger bättre väghållning. Dessutom ger den högkvalitativa gummiblandningen bättre motståndskraft mot punktering och stötar, så att du kan köra med tillförsikt och i full säkerhet.

Innerröret Goodride är compatible kompatibelt med de flesta motorcykelmärken och modeller, vilket gör det mycket mångsidigt. Så du kan enkelt montera den på din cykel utan några bekymmer.

Tack vare sin utmärkta kvalitet har innerröret Goodride också en lång livslängd, vilket gör det till ett ekonomiskt val för motorcyklister. Du behöver inte byta slangar ofta längre, med Goodride kan du köra med fullständig sinnesfrid.

Dessutom är Goodrideengage engagerad i miljöansvar genom att använda miljövänliga material vid tillverkningen av sina produkter. Genom att välja ett innerrör från Goodride hjälper du till att skydda vår planet.

Kort sagt, om du letar efter en högkvalitativ innerslang till din motorcykel är Goodride det perfekta valet. Med sin optimerade design, ökade motståndskraft och kompatibilitet med de flesta motorcykelmodeller kommer den att ge dig en oöverträffad körupplevelse. Så välj det märke som motorcyklisterna litar på: Goodride.

Mer information

Varumärke Goodride
Tillverkarens SKU 405700150
Färg svart/svart
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard