Motorcykelhandtag med dubbel densitet Progrip Vespa

Motorcykelhandtag med dubbel densitet Progrip Vespa

269,95 kr

228,70 kr

-15%
Förbättra din körning med motorcykelhandtag med dubbel densitet Progrip Vespa. Designad för motorcykelentusiaster av det kända varumärket Progrip.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Motorcykelhandtag med dubbel densitet Progrip Vespa

Progrip Vespa dual density motorcykelhandtag är ett viktigt tillbehör för alla motorcykelentusiaster. De är designade av det kända varumärket Progrip och ger inte bara din cykel en unik stil, utan ger också oöverträffad komfort och säkerhet.

Varumärket Progrip är känt för sina högkvalitativa produkter, speciellt utformade för motorcykelentusiaster. Med Progrip Vespa dual density grips lever varumärket upp till sitt rykte genom att erbjuda en produkt som är både högpresterande och estetiskt tilltalande.

Dessa handtag har utformats speciellt för Vespa motorcyklar, en ikon inom motorcykelvärlden. De passar alla märkets modeller perfekt och ger optimalt grepp för en bekväm och säker körning.

Greppen med dubbel densitet Progrip Vespa erbjuder oöverträffad komfort tack vare en inre zon av mjukt gummi som absorberar vibrationer och stötar som orsakas av vägen. Den hårdare yttre gummizonen säkerställer perfekt grepp, även under de mest extrema förhållanden.

Handtagen har också en ergonomisk design som anpassar sig perfekt till handens form och ger ett naturligt och bekvämt grepp. Så att cyklister kan njuta av säker, trötthetsfri körning.

Förutom att vara praktiska och effektiva ger Progrip Vespa dual density-handtagen också en unik stil till din cykel. Med sin svarta och grå färgskala och diskreta Progrip -logotyp ger de din motorcykel en touch av elegans.

Handtagen är tillverkade av material av högsta kvalitet och är robusta och hållbara, vilket gör dem till en långsiktig investering för alla kvalitetsmedvetna förare.

Kort sagt, Progrip Vespa dual density motorcykelhandtag är det perfekta tillbehöret för motorcykelentusiaster som vill ha komfort, säkerhet och stil. Med sin ergonomiska design, dubbla densitet och hållbarhet kommer de säkert att tillfredsställa de mest krävande förarna. Vänta inte längre med att utrusta din Vespa med dessa välkända handtag, och njut av att köra med fullständig komfort och säkerhet.

Mer information

Varumärke Progrip
Tillverkarens SKU 405403240
Färg svart
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard