Handtag för motorcykel Progrip Mx, Nero Senza Foro

Handtag för motorcykel Progrip Mx, Nero Senza Foro

282,69 kr

241,43 kr

-15%
Förbättra din motocrosskörning med Progrip Mx, Nero Senza Foro handtag, som kombinerar prestanda och stil för entusiaster.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 5 eller 7 dagar

Beskrivning

Handtag för motorcykel Progrip Mx, Nero Senza Foro

Upptäck Progrip Mx, Nero Senza Foro motorcykelhandtag, utformade för motocrossentusiaster som letar efter både prestanda och stil. Varumärket Progrip, välkänt inom motorsportvärlden, har utvecklat dessa grepp med särskild omsorg för att tillgodose behoven hos de mest krävande förarna.

Handtagen Progrip Mx, Nero Senza Foro är speciellt utformade för motocrosscyklar och ger ett exceptionellt grepp tack vare den speciella gummistrukturen. Detta ger dig ett bättre grepp även under de tuffaste förhållandena. Du kommer att kunna behålla perfekt kontroll över din cykel, även när du hoppar eller kör genom lerig terräng.

Utformningen av dessa grepp är också en stor tillgång. Med sin svarta färg och utan hål ger de din cykel en touch av elegans. Dessutom passar deras ergonomiska form perfekt i din handflata för optimal komfort under körningen. Så att du kan koncentrera dig helt på din körning utan att hindras av obekväma grepp.

Dessa motorcykelhandtag är tillverkade av högkvalitativa material för hållbarhet och styrka. Du kommer att kunna använda dem under många säsonger utan att behöva byta ut dem. Dessutom är installationen enkel och rapide, så du kan montera dem själv utan att behöva anlita en fackman.

Handtagen på Progrip Mx, Nero Senza Foro har också antivibrationsteknik som hjälper till att minska tröttheten i händerna under långa motocross-pass. Du kommer att kunna köra längre utan att känna smärta eller stickningar i händerna.

Slutligen har dessa handtag testats och godkänts av många professionella förare, vilket garanterar deras kvalitet och prestanda. Oavsett om du är en erfaren förare eller en passionerad nybörjare kommer Progrip Mx, Nero Senza Foro handtag att vara det perfekta valet för att förbättra din körupplevelse.

Kort sagt, om du letar efter högkvalitativa motocrosshandtag som kombinerar prestanda, stil och hållbarhet, är Progrip Mx, Nero Senza Foro handtag något för dig. Vänta inte längre med att prova dem och förbättra din körning på motocrossbanan. Beställ nu och bli en av de förare som litar på varumärket Progrip.

Mer information

Varumärke Progrip
Tillverkarens SKU 405403225
Färg svart
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard