Handtag för motorcykel Progrip Strada

Handtag för motorcykel Progrip Strada

295,17 kr

245,83 kr

-17%
Välj Progrip Strada motorcykelhandtag för en överlägsen körupplevelse. Tillverkas av Progrip, valet för riktiga motorcykelentusiaster.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Handtag för motorcykel Progrip Strada

Progrip Strada motorcykelhandtag är det perfekta valet för motorcykelentusiaster som vill ha en överlägsen körupplevelse. Dessa grepp tillverkas av det välkända varumärket Progrip och har utformats speciellt för sportmotorcyklar. De är utformade för att ge exceptionellt grepp och optimal komfort samtidigt som de ger din motorcykel en touch av stil.

Progrip Strada motorcykelhandtag är tillverkade av högkvalitativa material för att säkerställa exceptionell hållbarhet och styrka. De har också en ergonomisk design som anpassar sig perfekt efter handens form och ger ett bekvämt och säkert grepp. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren förare kommer dessa handtag att hjälpa dig att kontrollera din cykel med precision och självförtroende.

Den unika designen hos Progrip Strada motorcykelgrepp har flera spår som ger överlägset grepp även under svåra körförhållanden. Detta gör dem till ett perfekt val för sportmotorcyklar som kräver exakt hantering och rapide. Dessutom finns dessa handtag i en mängd olika livfulla färger som ger din cykel en personlig touch.

Förutom att vara estetiskt tilltalande är Progrip Strada motorcykelhandtag också utformade för att ge överlägsen komfort under körningen. Det halkfria materialet som används vid tillverkningen minskar tröttheten i händer och handleder, så att du kan sitta kvar längre i sadeln och få ut mesta möjliga av din körupplevelse.

Oavsett om du är en hängiven banförare eller en tillfällig cyklist, är Progrip Strada motorcykelhandtag ett viktigt val för att förbättra din körupplevelse. De är kompatibla med de flesta sportcykelmodeller på marknaden och är enkla att installera, vilket gör dem till ett praktiskt val för alla förare.

Sammanfattningsvis är Progrip Strada motorcykelhandtag ett utmärkt val för motorcykelentusiaster som vill förbättra sin körupplevelse. Med sin ergonomiska design, exceptionella grepp och överlägsna komfort erbjuder dessa handtag den perfekta kombinationen av prestanda och stil. Kompromissa inte med kvaliteten på dina motorcykelgrepp, välj Progrip Strada motorcykelgrepp och njut av den ultimata körupplevelsen.

Mer information

Varumärke Progrip
Tillverkarens SKU 405403215
Färg néro
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard