Skyddande handtag för motorcykel Progrip Foam [Storlek 120 mm]

Skyddande handtag för motorcykel Progrip Foam [Storlek 120 mm]

174,58 kr

135,41 kr

-22%
Optimera din körning med motorcykelgrepp Progrip Foam. Designad för sportcykelentusiaster av Progrip, det självklara valet för proffs.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 5 eller 7 dagar

Beskrivning

Skyddande handtag för motorcykel Progrip Foam

Progrip Foam motorcykelskyddshandtag är ett viktigt tillbehör för motorcyklister med passion för sport. Dessa grepp är designade av det kända varumärket Progrip och ger optimalt skydd för en säker körupplevelse.

Greppen på Progrip Foam är tillverkade av högkvalitativa material och är speciellt utformade för motorcyklar och ger överlägset grepp och slitstyrka. Oavsett om du är en professionell förare eller en motorcykelentusiast är dessa grepp perfekta för alla körförhållanden.

Den ergonomiska utformningen och skumstrukturen ger maximal komfort för händerna, även under långa resor. De minskar också trötthet och vibrationer, vilket gör dem till ett perfekt val för långa motorcykelresor.

Förutom sin skyddande funktion ser Progrip Foam -handtagen också bra ut. Den sportiga och moderna designen look passar perfekt på alla typer av motorcyklar. De finns i en rad olika färger för att passa dina preferenser och din stil.

Handtagen är enkla att montera och passar de flesta motorcykelmodeller. De är också lätta att underhålla och rengöra, så att du kan hålla dem i toppskick för långvarig användning.

Oavsett om du gillar att köra snabbt på bana eller om du är en motorcykelentusiast är Progrip Foam handtag ett pålitligt val för din säkerhet och komfort. Låt inte trötthet eller vibrationer förstöra din körupplevelse, välj Progrip Foam grepp och njut till fullo av din passion för motorcykelåkning. Beställ nu och känn skillnaden!

Mer information

Varumärke Progrip
Tillverkarens SKU 405403110
Färg svart
Färg Svart
Storlek 120 mm - Franska storlekar som standard