Motorcykelhandtag med enkel densitet Progrip

Motorcykelhandtag med enkel densitet Progrip

208,25 kr

186,70 kr

-10%
Förbättra din körupplevelse med Progrip motorcykelhandtag, den unika tätheten som kombinerar komfort och prestanda för motorcykelentusiaster.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Motorcykelhandtag med enkel densitet Progrip

Upptäck de nya single density-motorcykelgreppen Progrip, det perfekta valet för motorcykelentusiaster som letar efter både komfort och prestanda. Dessa handtag har designats av Progrip, en ledare inom motorcykelindustrin, och har utvecklats speciellt för att uppfylla behoven hos de mest krävande förarna.

Varumärket Progrip har varit känt för sin kvalitet och innovation inom motorcykelindustrin i över 30 år. Tack vare deras expertis och engagemang har de skapat dessa unika motorcykelhandtag med hög densitet som är en verklig revolution inom motorcykelvärlden.

Progrip single density motorcykelhandtag erbjuder exceptionellt grepp och oöverträffad komfort tack vare sin högkvalitativa gummiblandning. De är utformade för att anpassa sig perfekt till handens form, vilket säkerställer ett optimalt grepp och minskar tröttheten under långa resor.

Oavsett om du är amatörcyklist eller professionell förare kommer Progrip single density motorcykelhandtag att ge dig maximal prestanda när du kör eller tävlar. Deras unika design structure absorberar vibrationer och ger dig optimal kontroll över din cykel, så att du kan köra med fullständig säkerhet och förtroende.

Dessa handtag erbjuder inte bara enastående komfort och prestanda, de finns också i en mängd olika ljusa, trendiga färger för att matcha din stil och ge din cykel en touch av personlighet. Så att du kan anpassa din cykel och göra den unik.

Progrip single density motorcykelhandtag är också mycket enkla att montera, så du behöver inte ägna timmar åt att sätta på dem. De passar de flesta motorcyklar av alla märken och modeller, så du kommer inte att ha några problem med att montera dem på din cykel.

Förutom sin kvalitet och prestanda är Progrip single-density motorcykelhandtag också mycket starka och hållbara. Du kommer att kunna använda dem i många år utan att behöva byta ut dem, vilket gör dem till en klok investering för alla kvalitetsmedvetna förare.

Oavsett om du kör i stan eller på racerbanan ger Progrip single density-motorcykelhandtag dig oöverträffat grepp och komfort. De är också perfekta för tuffa väderförhållanden, tack vare sin vattentålighet och grepp även på våta ytor.

Kort sagt, Progrip single density-motorcykelhandtag är ett måste för alla förare som vill ha komfort, prestanda och stil. Deras kvalitet, hållbarhet och enkla installation gör dem till det självklara valet för alla motorcykelentusiaster. Låt inte detta tillfälle gå dig förbi, beställ motorcykelhandtagen med unik densitet nu Progrip och förbättra din körupplevelse idag!

Mer information

Varumärke Progrip
Tillverkarens SKU 405403090
Färg svart/ero
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard