Motorcykelhandtag med öppen ände och enkel densitet Progrip

Motorcykelhandtag med öppen ände och enkel densitet Progrip

282,44 kr

237,15 kr

-16%
Förbättra din kontroll och ditt grepp på vägen med Progrip handtag, utformade för krävande förare.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Motorcykelhandtag med öppen ände och enkel densitet Progrip

Progrip motorcykelhandtag är det perfekta valet för förare som vill ha bättre grepp och kontroll när de kör sin motorcykel. Dessa handtag tillverkas av det välkända varumärket Progrip och är speciellt utformade för att förbättra prestanda och komfort vid körning.

Med en enda densitet och en öppen ände ger dessa handtag ett fast och exakt grepp, vilket gör att föraren kan kontrollera sin motorcykel bättre i alla situationer. Oavsett om du är en erfaren racerförare eller en hängiven motorcykelentusiast är Progrip handtag ett säkert val för att förbättra din körupplevelse.

Handtagen på Progrip är konstruerade för att klara de mest extrema förhållanden och är byggda för att hålla länge. De är tillverkade av högkvalitativa material och är motståndskraftiga mot slitage och nötning, vilket garanterar långvarig hållbarhet. Dessutom ger deras ergonomiska design och halkfria struktur optimal komfort för händerna, även under långa körtimmar.

Oavsett om du är en racerförare eller en landsvägsförare är Progrip handtag lämpliga för alla typer av motorcyklar. Installationen är enkel och rapide, och de passar de flesta motorcykelstyren. Dessutom finns de i en mängd olika färger för att matcha din stil och din motorcykel.

Genom att använda Progrip handtag får du bättre grepp och kontroll när du kör. Det innebär att du lättare kan ta dig fram i kurvor och över hinder, vilket minskar risken för olyckor. Tack vare den öppna änden ger handtagen dessutom bättre luftcirkulation, vilket förebygger svettning och trötthet i händerna.

Kort sagt, Progrip single-density motorcykelhandtag med öppen ände är ett måste för förare som vill förbättra sin prestanda och komfort när de kör motorcykel. Med sin överlägsna kvalitet, hållbarhet och ergonomiska design är dessa handtag en verklig tillgång för alla motorcykelförare. Så tveka inte, lägg vantarna på Progrip för den ultimata körupplevelsen.

Mer information

Varumärke Progrip
Tillverkarens SKU 405402965
Färg apelsin
Färg Orange
Storlek TU - Franska storlekar som standard