Motorcykelhandtag med sluten ände och dubbel densitet Progrip

Motorcykelhandtag med sluten ände och dubbel densitet Progrip

269,95 kr

209,35 kr

-22%
Förbättra din körning med greppen med dubbel densitet Progrip, speciellt utformade för förare som vill ha prestanda.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 5 eller 7 dagar

Beskrivning

Motorcykelhandtag med sluten ände och dubbel densitet Progrip

Progrip motorcykelgrepp med sluten ände och dubbel densitet är utformade för att ge föraren den ultimata körupplevelsen. Dessa grepp tillverkas av det kända varumärket Progrip och är speciellt utformade för motorcyklar och är perfekta för motorsportentusiaster.

Det första som fångar din uppmärksamhet när du tittar på dessa handtag är deras eleganta, moderna design. De kombinerar dubbel densitet för maximal komfort och grepp, och har dessutom en sluten ände för extra skydd mot väder och vind och stötar. Oavsett om du är en professionell förare eller bara en motorcykelentusiast ger dessa handtag dig oöverträffad kontroll och stabilitet när du är ute och kör på väg eller bana.

Greppen på Progrip är utformade för att passa alla typer av motorcyklar och är lämpliga för alla nivåer av körning. Oavsett om du kör en racercykel eller en touringcykel gör dessa handtag att du kan hålla ett stadigt grepp om styret, även under de mest extrema förhållanden.

Men det som verkligen gör dessa grepp unika är den teknik med dubbla densiteter som används vid tillverkningen. Det hårdare yttre lagret ger utmärkt grepp och slitstyrka, medan det mjukare inre lagret absorberar vibrationer och minskar handtrötthet, vilket förbättrar din komfort och endurance på långa turer.

Dessutom är handtagen mycket enkla att montera och kräver inga specialverktyg. Ta helt enkelt bort de gamla handtagen och ersätt dem med de nya. Du kan också justera dem för att uppnå den mest bekväma positionen för dina händer och handleder.

Handtagen på Progrip är dessutom extremt slitstarka och tåliga. De är tillverkade av högkvalitativa material och är utformade för att tåla slitage och tuffa väderförhållanden. Så du behöver inte oroa dig för att byta ut dem ofta, vilket gör dem till en värdefull investering för din cykel.

Slutligen, som motorcyklist vet du point hur viktigt det är att ha ett bra grepp om din cykel.esprit Med Progrip grepp kan du vara lugn och veta att du har absolut kontroll över din cykel, så att du kan koncentrera dig på vägen och njuta av din åktur till fullo.

Sammanfattningsvis är Progrip dual density motorcykelhandtag med sluten ände ett perfekt val för alla komfort- och säkerhetsmedvetna förare. Med sin eleganta design, banbrytande teknik och oslagbara hållbarhet är dessa handtag ett måste för alla motorcykelentusiaster. Så varsågod, utrusta din motorcykel med Progrip handtag för en oöverträffad körupplevelse.

Mer information

Varumärke Progrip
Tillverkarens SKU 405402935
Färg titan/svart
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard