Dubbeldensitetshandtag med öppen ände för motorcykel Progrip

Dubbeldensitetshandtag med öppen ände för motorcykel Progrip

294,80 kr

249,75 kr

-15%
Komfort och prestanda för motorcykelentusiaster med Progrip dual-density grepp, perfekt för krävande förare.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 5 eller 7 dagar

Beskrivning

Dubbeldensitetshandtag med öppen ände för motorcykel Progrip

Upptäck Progrip dual density open end motorbike grips, det perfekta valet för alla motorcykelentusiaster som letar efter oöverträffad komfort och prestanda. Dessa handtag, som designats av det kända varumärket Progrip, är speciellt utformade för motorcyklar och erbjuder överlägsen kvalitet till ett överkomligt pris.

Progrip Dual density open end motorbike grips har en unik ergonomisk design som passar perfekt i handflatan och ger ett bekvämt och säkert grepp. Den dubbla densiteten hos dessa grepp säkerställer också optimal vibrationsdämpning, vilket minskar handtrötthet på långa turer.

Greppen på Progrip är tillverkade av högkvalitativa material och är utformade för att tåla slitage och de tuffaste väderförhållandena. Oavsett om du kör på väg eller bana ger dessa handtag dig ett fast och exakt grepp, så att du kan styra din cykel med större precision och självförtroende.

Progrip dual density open end grips finns också i en mängd olika livfulla färger, så att du kan anpassa din cykel efter dina preferenser. Oavsett om du gillar klassisk stil eller letar efter en djärvare look, finns det en färg för varje cyklist.

Varumärket Progrip är känt för sitt engagemang för innovation och kvalitet, och dessa handtag är inget undantag. Med många års erfarenhet inom motorcykelindustrin strävar Progrip ständigt efter att förbättra sina produkter för att tillgodose behoven hos de mest krävande förarna.

Oavsett om du är en hängiven förare, tävlar eller bara letar efter en högkvalitativ produkt till din motorcykel, är Progrip dual density open end motorbike grips ett måste. Dessa grepp erbjuder den perfekta balansen mellan komfort, prestanda och stil och kommer att tillfredsställa dig på varje åktur.

Låt inte slitna handtag eller handtag av dålig kvalitet förstöra din körupplevelse. Välj Progrip dual density open end motorbike grips och upptäck ett nytt sätt att cykla. Beställ nu och känn skillnaden själv!

Mer information

Varumärke Progrip
Tillverkarens SKU 405402830
Färg fuchsia/svart
Färg Rose
Storlek TU - Franska storlekar som standard