Handtag för motorcykel Progrip 717-202

Handtag för motorcykel Progrip 717-202

269,95 kr

240,81 kr

-11%
Förbättra din körupplevelse med Progrip 717-202 motorcykelhandtag av högsta kvalitet. De är utformade för motorcykelentusiaster och erbjuder prestanda och tillförlitlighet.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Handtag för motorcykel Progrip 717-202

Motorcykelgreppen Progrip 717-202 är ett förstahandsval premier för alla motorcykelentusiaster som letar efter oöverträffad prestanda och stil. Dessa handtag, som tillverkas av det välkända varumärket Progrip, är speciellt utformade för att uppfylla behoven hos de mest krävande förarna, oavsett om de är proffs eller amatörer.

Varumärket Progrip har länge varit ledande inom motorcykelvärlden och erbjuder högkvalitativa produkter som kombinerar innovation, banbrytande teknik och djärv design. Motorcykelgreppen Progrip 717-202 är inget undantag och ger en överlägsen körupplevelse varje gång du sätter dig på cykeln.

Handtagen är utformade för att passa alla motorcyklar och finns i en rad olika färger för att matcha din personliga stil och din motorcykels estetik. Oavsett om du föredrar en klassisk svart look eller ljusa, djärva färger, har Progrip allt du behöver.

Men Progrip 717-202 motorcykelhandtag är inte bara ett estetiskt tillskott till din cykel, de har utformats speciellt för att förbättra din prestanda på vägen. De är tillverkade av högkvalitativa material och ger utmärkt grepp, även under svåra väderförhållanden.

Tack vare den strukturerade ytan och den ergonomiska utformningen ger handtagen ett fast och bekvämt grepp, så att du kan behålla full kontroll över din cykel under alla förhållanden. Oavsett om du tävlar eller bara kör runt i stan ger Progrip 717-202 motorcykelgrepp dig oöverträffad stabilitet och precision.

Dessutom är dessa handtag utrustade med ett vibrationsreduceringssystem som effektivt minskar de skakningar och stickningar som du kan känna under långa resor. Det gör att du kan koncentrera dig mer på vägen och få ut det mesta av din körupplevelse.

Och du behöver inte oroa dig för att byta ut dem ofta, eftersom Progrip 717-202 motorcykelhandtag är utformade för att vara hållbara och slitstarka. De är också enkla att installera, så du behöver inte lägga tid och energi på att montera dem.

Oavsett om du är en hängiven cyklist eller en professionell racerförare är Progrip 717-202 motorcykelhandtag ett perfekt val för att förbättra din körupplevelse. Med sin överlägsna kvalitet, eleganta design och oöverträffade prestanda är dessa handtag en värdefull investering för alla utrustningsmedvetna förare.

Sammanfattningsvis, om du vill förbättra din prestanda på vägen och samtidigt ge din cykel en touch av stil, är Progrip 717-202 motorcykelhandtag det perfekta valet. Vänta inte längre, köp dina idag och känn skillnaden som dessa premiumhandtag kan göra för din körupplevelse.

Mer information

Varumärke Progrip
Tillverkarens SKU 405402295
Färg gul/svart
Färg Gul
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1