Handtag för motorcykel Progrip 717-201

Handtag för motorcykel Progrip 717-201

269,95 kr

240,81 kr

-11%
Förbättra din körning med Progrip 717-201 motorcykelgrepp, som ger exceptionellt grepp och optimal kontroll för motorcykelentusiaster.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Handtag för motorcykel Progrip 717-201

Progrip 717-201 motorcykelhandtag är utformade för att ge överlägset grepp och kontroll när du kör din motorcykel. Dessa handtag tillverkas av det världsberömda varumärket Progrip och är speciellt utformade för motorcyklar och erbjuder oöverträffad prestanda och hållbarhet.

Handtagen på Progrip 717-201 har en ergonomisk design som anpassar sig perfekt till handens form och ger optimal komfort på långa resor. Den halkfria strukturen ger ett fast och säkert grepp så att du kan koncentrera dig helt på vägen utan att behöva oroa dig för att halka.

Tack vare den högkvalitativa gummikonstruktionen har dessa handtag också utmärkt vibrationsabsorption, vilket minskar tröttheten i händer och armar. Oavsett om du kör långa sträckor eller tar snäva kurvor på banan ger Progrip 717-201 -handtagen dig optimal kontroll över din cykel, så att du kan köra med tillförsikt.

Som motorcykelentusiaster vet vi hur viktigt det är point att ha tillförlitlig, högpresterande utrustning. Det är därför vi rekommenderar Progrip 717-201 handtag, som är speciellt utformade för att uppfylla behoven hos de mest krävande motorcyklisterna. Dessutom är de enkla att montera och rapide, så att du kan montera dem själv utan att behöva anlita en mekaniker.

Oavsett om du är en professionell förare eller en entusiastisk amatör är Progrip 717-201 grepp ett viktigt val för att förbättra din körupplevelse. Deras eleganta design och överlägsna kvalitet gör dem också till ett attraktivt tillbehör för din cykel, vilket ger en touch av stil till din åktur.

Finns i en rad färger som matchar din cykel och personliga stil, Progrip 717-201 grepp är ett utmärkt val för alla förare som letar efter förbättrat grepp och kontroll. Så skaffa Progrip 717-201 handtag redan idag för en säker och elegant cykeltur.

Mer information

Varumärke Progrip
Tillverkarens SKU 405402260
Färg orange/svart
Färg Orange
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1