Motorcykelhandtag med dubbel densitet Progrip ATV 964-187

Motorcykelhandtag med dubbel densitet Progrip ATV 964-187
128,55 kr
Upptäck Progrip ATV 964-187 motorcykelhandtag, perfekta för att förbättra din kontroll och komfort när du är ute och kör.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Motorcykelhandtag med dubbel densitet Progrip ATV 964-187

Progrip ATV 964-187 motorcykelhandtag med dubbel densitet är ett viktigt tillbehör för alla motorcykelentusiaster. Dessa handtag tillverkas av det välkända varumärket Progrip och är speciellt utformade för att ge bästa möjliga körupplevelse på din motorcykel.

Tack vare sin dubbla densitet ger dessa handtag ett ojämförligt grepp och komfort. Den mjuka gummiytan ger ett fast och bekvämt grepp för ett säkert och stabilt grepp, medan den hårda gummiinredningen ger exceptionell slitstyrka och hållbarhet.

Dessa grepp är idealiska för alla typer av motorcyklar, oavsett om det gäller motocross, mountainbike eller landsvägscykel. De är också lämpliga för alla nivåer av körning, oavsett om du är nybörjare eller erfaren förare.

Förutom sin funktionalitet utmärker sig dessa handtag också genom sitt snygga utseende. Med sin eleganta design och svarta färg ger de din cykel en touch av stil.

Men det är inte allt: Progrip ATV 964-187 dual-density motorcykelhandtag erbjuder också utmärkt vibrationsabsorption, vilket minskar trötthet och muskelspänning under långa motorcykelturer.

Handtagen är dessutom enkla att montera, så att du kan byta dem själv utan att behöva professionell hjälp. De är också lätta att rengöra och underhålla, så de kommer att hålla hela livet.

Oavsett om du är en hängiven cyklist eller en tävlingsförare är Progrip ATV 964-187 dual density motorcykelhandtag ett perfekt val för att förbättra din körupplevelse. Så vänta inte längre, skaffa dessa handtag av högsta kvalitet och ta kontroll över din cykel som aldrig förr.

Mer information

Varumärke Progrip
Tillverkarens SKU 405402170
Färg grå/svart
Färg Grå
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1