Strömbrytare till höger för elektrisk motorcykel, start och stopp av motor Domino

Strömbrytare till höger för elektrisk motorcykel, start och stopp av motor Domino

654,61 kr

526,56 kr

-20%
Domino erbjuder dig den nya högerstyrda elektriska motorcykelkommodon för en smidig och säker åktur på dina motorcykeläventyr.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 5 eller 7 dagar

Beskrivning

Strömbrytare till höger för elektrisk motorcykel, start och stopp av motor Domino

Få ut det mesta av alla dina motorcykeläventyr med den elektriska högerstyrda motorcykeln commodo Domino. Denna innovativa produkt är utformad för att ge alla motorcyklister en oöverträffad körupplevelse, oavsett om du är ett erfaret proffs eller en passionerad amatör.

Med varumärket Domino, synonymt med kvalitet och tillförlitlighet, kan du vara säker på att få en produkt som lever upp till dina förväntningar. Domino är specialist på motorcykeldelar och tillbehör sedan många år och har lagt all sin expertis på att utforma denna elektriska commodo för att ge dig det allra bästa.

Denna strömbrytare är utformad för alla typer av motorcyklar och passar alla märken och modeller av motorcyklar, vilket gör det enkelt att starta och stoppa motorn. Inga fler problem med svåra starter eller plötsliga stopp, med den elektriska motorcykelns fjärrkontroll Domino blir din åktur smidig och trevlig.

Utrustad med en lättåtkomlig strömbrytare kan du slå på och av din cykel med en fingertryckning, utan att behöva leta efter en knapp gömd i styrets skrymslen. Dessutom gör multifunktionsfunktionen att du snabbt och enkelt kan hantera cykelns olika lägen från en enda enhet.

Commodo är tillverkad av robusta, högkvalitativa material och är utformad för att hålla över tid och klara de tuffaste förhållandena vid motorcykelkörning. Oavsett om du kör på en brant bergsväg eller en dammig ökenbana kommer Domino elmotorcykel commodo att vara din trogna följeslagare på vägen.

Men det är inte allt: denna fjärrkontroll är också utrustad med en indikatorlampa som visar batteriets status, samt ett elektriskt överbelastningsskyddssystem för att garantera maximal säkerhet hela tiden.

Låt inte ett enkelt startproblem förstöra din dag på cykeln, välj Domino electric commodo och dra nytta av alla dess praktiska och innovativa funktioner för bekymmersfri körning.

Slutligen, med sin eleganta, moderna design kommer denna fjärrkontroll att smälta in perfekt i din motorcykels utseende utan att försämra dess stil. Den är snabb och enkel att installera, utan behov av specialverktyg eller tekniska färdigheter.

Sammantaget är den högra elektriska motorcykelkommodon Domino ett viktigt tillbehör för alla motorcyklister som vill förbättra sin körning och lägga till en modern touch till sin cykel. Låt inget stå mellan dig och din passion för motorcykelåkning, välj det bästa med den elektriska fjärrkontrollen Domino.

Mer information

Varumärke Domino
Tillverkarens SKU 404320805
Färg svart
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard