Batteri med elektrolyt för motorcykel Exide EB10L-A2

Batteri med elektrolyt för motorcykel Exide EB10L-A2

885,15 kr

708,11 kr

-20%
Motorcykelbatteri Exide EB10L-A2: kraftfullt, hållbart och designat av expertmärket Exide. Ett måste för motorcykelentusiaster.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Batteri med elektrolyt för motorcykel Exide EB10L-A2

Exide EB10L-A2 elektrolytbatteri för motorcykel är det perfekta valet för passionerade motorcyklister. Detta batteri tillverkas av det välkända varumärket Exide och erbjuder exceptionell kraft och tillförlitlighet för alla dina motorcykeläventyr.

Batteriet är särskilt utformat för motorcyklar och har en högkvalitativ elektrolyt som garanterar optimal prestanda och lång livslängd. Med en kapacitet på 10 Ah ger det tillräcklig kraft för att försörja motorcykelns elsystem, även under de mest krävande förhållanden.

engage Genom att välja detta batteri Exide, väljer du ett pålitligt varumärke som är engagerat i att erbjuda dig högkvalitativa produkter. Det är konstruerat för att klara de vibrationer och stötar som motorcykelkörning innebär, vilket gör det till ett pålitligt och hållbart val för motorcyklister.

Batteriet är dessutom enkelt att installera och kräver inget regelbundet underhåll, så att du kan koncentrera dig på din passion utan att behöva oroa dig för din utrustning. Du kan lita på att det startar din cykel på ett ögonblick och att det följer med dig på alla dina äventyr, oavsett om det är på vägen eller på de tuffaste stigarna.

Vänta inte längre med att uppgradera ditt motorcykelbatteri medExide EB10L-A2. Unna dig en pålitlig, högpresterande kraftkälla så att du kan utnyttja din passion för motorcykelåkning på bästa sätt. Beställ nu och gör dig redo för nya spännande äventyr på två hjul.

Mer information

Varumärke Exide
Tillverkarens SKU 404256250
Färg vit
Färg Vit
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1