Förseglat agm-motorcykelbatteri Exide ET7B-BS

Förseglat agm-motorcykelbatteri Exide ET7B-BS

616,91 kr

493,50 kr

-20%
Det förseglade AGM-motorcykelbatteriet Exide ET7B-BS, kraften och tillförlitligheten hos varumärket Exide för motorcykelentusiaster.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Förseglat agm-motorcykelbatteri Exide ET7B-BS

Det slutna AGM-motorcykelbatteriet Exide ET7B-BS är den perfekta lösningen för motorcykelentusiaster som letar efter ett pålitligt batteri med hög prestanda. Med det välkända varumärket Exide kan du vara säker på att detta batteri uppfyller alla dina förväntningar när det gäller kvalitet och hållbarhet.

Detta förseglade AGM-batteri är särskilt utformat för motorcyklar och ger optimal kraft för att starta motorn på ett ögonblick. Den avancerade tekniken för plattseparation och elektrolytretention garanterar hög motståndskraft mot vibrationer och stötar, vilket ger batteriet en lång livslängd.

Oavsett om det är din racercykel eller din vardagsmotorcykel är Exide ET7B-BS -batteriet lämpligt för alla typer av motorcyklar. Med en kapacitet på 6 Ah och en spänning på 12 volt ger det enastående startkraft för alla dina resor.

Förutom sin oslagbara prestanda är detta batteri också extremt säkert att använda. Det förseglade höljet och ventilationssystemet förhindrar syraläckage och skyddar mot kortslutningar, vilket ger dig total sinnesroesprit när du är ute och kör motorcykel.

Med Exide kan du vara säker på att få en produkt av högsta kvalitet. Varumärket har varit ledande inom batterier i årtionden och fortsätter att förnya sig för att erbjuda alltmer högpresterande produkter. Lita på att Exide ger bränsle åt din passion för motorcyklar.

Kort sagt, Exide ET7B-BS förseglade AGM-motorcykelbatteri är ett måste för alla kräsna motorcyklister. Med exceptionell startkraft, oslagbar hållbarhet och maximal säkerhet är det den perfekta följeslagaren för alla dina motorcykeläventyr. Vänta inte längre, utrusta din motorcykel med det bästa batteriet på marknaden och njut av oöverträffad prestanda.

Mer information

Varumärke Exide
Tillverkarens SKU 404256130
Färg svart
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1