Glödlampa för motorcykel Osram [Storlek 55 W/12 V]

Glödlampa för motorcykel Osram [Storlek 55 W/12 V]

676,78 kr

507,58 kr

-25%
Förbättra säkerheten på din motorcykel med den världsberömda glödlampan Osram. Optimal sikt för avslappnad körning.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Glödlampa för motorcykel Osram

Upptäck den ultimata lösningen för förbättrad sikt under dina motorcykelturer - Osram motorcykellampa från det välkända varumärket Osram. Denna glödlampa har utformats speciellt för motorcyklister och erbjuder överlägsen prestanda och förlängd livslängd, vilket gör den till ett måste för alla motorcykelägare som vill förbättra sin belysning.

När det gäller att köra motorcykel är synligheten av största vikt för att garantera säkerheten på vägen. Traditionella glödlampor kan ofta sakna kraft och prestanda, särskilt när man kör på natten eller i dåligt väder. Det är därför Osram motorcykellampa är ett klokt val för alla säkerhetsmedvetna motorcyklister.

Med den senaste tekniken är denna lampa speciellt utformad för att motstå vibrationer och stötar, vilket gör den till ett pålitligt val för resor på tuffa vägar. Dess kompakta storlek gör den dessutom enkel att installera i de flesta motorcyklar, utan behov av större modifieringar.

Men det som verkligen skiljer Osram motorcykellampa från autres -lamporna på marknaden är dess oöverträffade ljusstyrka. Tack vare det höga wattalet ger lampan en bredare, intensivare och skarpare ljuskägla, så att du kan se längre och bättre förutse potentiella faror på vägen. Med sin optimala färgtemperatur ger den också en tydligare och mer naturlig sikt för en behagligare körupplevelse.

Dessutom innebär glödlampans förlängda livslängd att du kan vara säker på konsekvent prestanda över tid. Med ökad motståndskraft mot stötar och vibrationer är denna glödlampa utformad för att hålla länge och följa med dig under många mil framöver.

Som motorcyklist är du alltid ute efter optimal prestanda från din motorcykel, och glödlampan Osram kommer att uppfylla dina förväntningar. Den förbättrar inte bara säkerheten på vägen, den erbjuder också förbättrad estetik med sin eleganta, moderna design. Lägg till en touch av stil till din motorcykel, samtidigt som du kan lita på en pålitlig, högpresterande glödlampa.

Motorcykellampan Osram finns för olika typer av motorcyklar och passar för en mängd olika modeller och märken. Oavsett om du äger en sportcykel, en cruiser eller en terrängmodell är denna lampa ett mångsidigt och säkert val för att förbättra din belysning.

Ta inga risker med din säkerhet på vägen. Välj Osram motorcykellampa och njut av optimal ljusstyrka för säkra resor. Dess exceptionella prestanda, hållbarhet och design gör den till en förstklassig produkt som kommer att uppfylla dina högsta förväntningar.

Vänta inte längre och gör det smarta valet med motorcykellampan Osram. Förbättra din körupplevelse och njut av överlägsen belysning för säker körning. Förlita dig på det välkända varumärket Osram för kvalitetsprodukter och överlägsen prestanda. Med Osram motorcykellampa kommer du inte att bli besviken.

Mer information

Varumärke Osram
Tillverkarens SKU 404207015
Färg vit/vit
Färg Vit
Storlek 55 W/12 V - Franska storlekar som standard