Glödlampa för motorcykel Osram H11 X-RACER [Storlek 55 W/12 V]

Glödlampa för motorcykel Osram H11 X-RACER [Storlek 55 W/12 V]

431,55 kr

258,32 kr

-40%
Förbättra din körupplevelse med Osram H11 X-RACER motorcykellampa som designats av märket som är känt för överlägsen prestanda.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 5 eller 7 dagar

Beskrivning

Glödlampa för motorcykel Osram H11 X-RACER

Upptäck motorcykellampan Osram H11 X-RACER, en högkvalitativ produkt speciellt utformad för motorcyklar. Med det välkända varumärket Osram bakom sig är den här lampan det perfekta valet för att ge din motorcykel en boost och förbättra din körupplevelse.

Med sitt avancerade kylsystem och höga ljusflöde anpassar sig denna lampa perfekt till svåra körförhållanden och ger maximal synlighet även i totalt mörker. Oavsett om du kör på en slingrande väg eller i tuff terräng garanterar Osram H11 X-RACER motorcykellampa prestanda av högsta kvalitet.

Denna lampa är speciellt utformad för motorcyklar och erbjuder kraftfull, tillförlitlig belysning som är skräddarsydd för de tvåhjuliga förarnas behov. Den robusta, vibrationståliga konstruktionen ger längre livslängd och minskar de långsiktiga underhållskostnaderna.

Med hjälp av innovativ Osram-teknik har denna X-RACER -lampa en högre färgtemperatur, vilket ger ett intensivt vitt ljus för förbättrad synlighet. Oavsett om du kör dag eller natt, på väg eller i terräng, ger denna glödlampa exceptionellt ljus för en säkrare och trevligare körupplevelse.

Som pionjär inom belysningsindustrin är Osramengage fast besluten att erbjuda innovativa, förstklassiga produkter som uppfyller kraven från de mest krävande användarna. Med Motorcycle Bulb Osram H11 X-RACER kan du vara säker på att få en produkt av högsta kvalitet med beprövade resultat.

Nöj dig inte med en vanlig glödlampa till din motorcykel, utan välj toppkvalitet med Motorcycle Bulb Osram H11 X-RACER. Med sin överlägsna prestanda och beprövade hållbarhet är denna lampa det självklara valet för alla motorcykelentusiaster som vill ha en oöverträffad körupplevelse. Lägg till den i din samling av motorcykeldelar nu och se vilken skillnad den kan göra för din körning.

Mer information

Varumärke Osram
Tillverkarens SKU 404205035
Färg svart/silver
Färg Svart
Storlek 55 W/12 V - Franska storlekar som standard