Glödlampa för motorcykel Osram H11 Night Racer [Storlek 55 W/12 V]

Glödlampa för motorcykel Osram H11 Night Racer [Storlek 55 W/12 V]

360,06 kr

218,78 kr

-39%
Motorcykellampa Osram H11 Night Racer: för kraftfull, tillförlitlig belysning, välj den ledande Osram.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 5 eller 7 dagar

Beskrivning

Glödlampa för motorcykel Osram H11 Night Racer

Motorcykellampan Osram H11 Night Racer är det perfekta valet för motorcyklister som letar efter en pålitlig, högpresterande strålkastarlampa. Denna glödlampa är designad av det pålitliga varumärket Osram och är speciellt utformad för att ge optimal sikt när du är ute och kör på din motorcykel. Oavsett om du är en vardagsförare eller en ivrig racerförare är H11 Night Racer lampan det perfekta valet för att förbättra din motorcykelbelysning.

Varumärket Osram är känt för sin kvalitet och tillförlitlighet när det gäller fordons- och motorcykelbelysning. Med över 100 års erfarenhet är Osram ledande mondial när det gäller tillverkning av innovativa, högpresterande glödlampor. Detta återspeglas tydligt i glödlampan H11 Night Racer, som är utformad med den senaste tekniken för att erbjuda exceptionell kraft och lång livslängd.

Oavsett om du kör på landsvägar eller mörka motorvägar på natten är glödlampan Osram H11 Night Racer den perfekta lösningen för ökad synlighet. Med sitt höga ljusflöde på 2500 lumen och kallvita ljus kommer du att kunna se längre och tydligare än någonsin tidigare. Det innebär att du kan köra säkert, även i svagt ljus eller dåligt väder.

Dessutom är glödlampan Osram H11 Night Racer speciellt utformad för motorcyklar, vilket innebär att den passar perfekt i ditt fordons strålkastare utan behov av ytterligare modifieringar eller adaptrar. Detta gör installationen extremt enkel och rapide, så att du kan byta ut din gamla glödlampa på bara några minuter.

Dessutom är glödlampan Osram H11 Night Racer byggd för att hålla länge. Dess livslängd är upp till 3 gånger längre än för traditionella glödlampor, vilket innebär att du inte behöver byta ut den lika ofta och att du sparar pengar i det långa loppet. Med sin tålighet mot stötar och vibrationer är lampan dessutom perfekt lämpad för användning både på väg och i terräng.

För motorcyklister med passion för racing erbjuder glödlampan Osram H11 Night Racer också fördelar. Dess aerodynamiska design minskar risken för bländning avsevärt, vilket förbättrar sikten för användaren. Detta är särskilt viktigt under hastighetstävlingar, där varje sekund räknas och en bra vision kan göra verklig skillnad.

Slutligen är glödlampan Osram H11 Night Racer ECE-certifierad, vilket garanterar att den uppfyller de strängaste europeiska säkerhetsstandarderna. Så du kan vara säker på att du får en högkvalitativ och pålitlig produkt till din motorcykel.

Kort sagt, om du vill förbättra belysningen på din motorcykel är glödlampan Osram H11 Night Racer det perfekta valet. Med sitt exceptionella ljusflöde, långa livslängd och beprövade tillförlitlighet ger denna glödlampa dig optimal sikt under alla dina motorcykelresor. Vänta inte längre och unna dig den bästa körupplevelsen nattetid med glödlampan Osram H11 Night Racer.

Mer information

Varumärke Osram
Tillverkarens SKU 404204035
Färg svart/silver
Färg Svart
Storlek 55 W/12 V - Franska storlekar som standard