Motorhuv Ixon Aprilia 24

Motorhuv Ixon Aprilia 24

422,65 kr

369,64 kr

-13%
Ta dig ut på vägen med stil med Ixon Aprilia 24-kepsen, det perfekta valet för cyklister med en passion för fart och komfort.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 13 eller 15 dagar

Beskrivning

Motorhuv Ixon Aprilia 24

Ixon Aprilia 24 beanie är det ultimata valet för motorcykelentusiaster som vill kombinera stil och funktionalitet. Med sin snygga design och det välkända varumärket Ixon är den här mössan ett måste för tous motorcykelentusiaster.

Mössan är tillverkad av högkvalitativa material och ger optimal komfort och skydd mot kyla. Oavsett om du cruisar runt i stan eller tar dig ut på de kurviga vägarna kommer Ixon Aprilia 24 mössan att hålla dig varm och bekväm under hela resan.

Mössan är särskilt utformad för cyklister och har en ergonomisk design som anpassar sig perfekt till huvudets form. Det betyder att den sitter på plats även när du kör i hög hastighet. Dessutom ser de andningsbara materialen till att du håller dig torr och bekväm, även i varmt väder.

Tack vare den snygga designen och den ikoniska Ixon -logotypen passar den här mössan perfekt till alla motorcykeloutfits. Den är också mångsidig och kan bäras även utanför dina motorcykeläventyr. Oavsett om du shoppar i stan eller kopplar av med vännerna kommer Ixon Aprilia 24 beanie att bli din favoritaccessoar.

Som ett ledande varumärke inom motorsportvärlden är Ixon synonymt med kvalitet och hållbarhet. Den här mössan är inget undantag, utformad för att klara tidens tand och slitage, så att du kan njuta av komfort och stil i många år framöver.

Kort sagt, Ixon Aprilia 24 är det perfekta valet för tous motorcykelentusiaster som letar efter en accessoar som är både funktionell och snygg. Med sin ergonomiska design, kvalitetsmaterial och tidlösa stil kommer den här kepsen snabbt att bli ett måste i din bikergarderob. Missa inte chansen att lägga vantarna på denna beanie Ixon och skapa uppmärksamhet på ditt nästa motorcykeläventyr.

Mer information

Varumärke Ixon
Tillverkarens SKU 404104010-1001
Färg svart
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1