avgassystem för motorcykel Tecnigas Honda/Kymco

avgassystem för motorcykel Tecnigas Honda/Kymco

1 559,48 kr

1 054,96 kr

-32%
Tämj din motorcykel med ljuddämparen Tecnigas Honda/Kymco. Elegans och prestanda i en och samma produkt för motorsportentusiaster.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 5 eller 7 dagar

Beskrivning

avgassystem för motorcykel Tecnigas Honda/Kymco

Ljuddämparen Tecnigas för motorcyklar Honda/Kymco är det perfekta valet för motorsportentusiaster. Med sin eleganta design och banbrytande prestanda förkroppsligar den perfektion och kraft för din motorcykel. Med över x års erfarenhet av eftermarknaden för motorcyklar är Tecnigas ett pålitligt varumärke för motorsportentusiaster.

Detta avgassystem är tillverkat av de finaste materialen och utformat för att ge ett exceptionellt ljud och ökar inte bara kraften hos din motorcykel utan förbättrar också dess övergripande utseende. Med sitt unika resonanssystem eliminerar det oönskat buller och ger en mjuk körning med acceleration rapide.

Tack vare sin överlägsna prestanda gör ljuddämparen Tecnigas det möjligt för dig att pressa din motorcykel till dess gränser samtidigt som den garanterar långvarig hållbarhet. Oavsett om du vill förbättra prestandan på din motorcykel eller lägga till en touch av stil, är Tecnigas -avgasröret det perfekta valet för passionerade motorcyklister.

Förutom sin imponerande prestanda är detta avgassystem enkelt att installera och kan anpassas till en mängd olika motorcykelmodeller Honda och Kymco. Nöj dig inte med en vanlig ljuddämpare, välj Tecnigas och upplev det ultimata inom kraft, ljud och stil.

Frigör din motorcykels potential med Tecnigas avgassystem och känn adrenalinet i varje acceleration. Oavsett om du är en tävlingsförare eller bara en motorsportentusiast, erbjuder detta avgassystem oslagbar prestanda för kompromisslös körning. Lägg till det till din cykel idag och förbered dig på att bli överväldigad av dess otroliga kraft och elegans. Förlita dig på Tecnigas för oöverträffad njutning bakom ratten på din motorcykel.

Mer information

Varumärke Tecnigas
Tillverkarens SKU 403753320
Färg svart
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard