avgassystem för motorcykel Tecnigas Mbk-Yamaha

avgassystem för motorcykel Tecnigas Mbk-Yamaha

1 633,70 kr

1 143,55 kr

-30%
Öka prestandan på din motorcykel med Tecnigas -avgasröret som är utformat för Mbk och Yamaha. Ett varumärke som är välkänt inom motorsportvärlden.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 5 eller 7 dagar

Beskrivning

avgassystem för motorcykel Tecnigas Mbk-Yamaha

Upptäck det nya Tecnigas avgassystemet för motorcyklar, speciellt utformat för Mbk och Yamaha motorcyklar. Med sitt välkända varumärke inom motorsportvärlden erbjuder Tecnigas dig en lösning för prestanda och stil för din motorcykel.

Detta avgassystem är tillverkat av material av högsta kvalitet och passar perfekt för sportmotorcyklar. Den eleganta, aggressiva designen ger din motorcykel en personlig touch och förbättrar samtidigt dess kraft och vridmoment. Tack vare den avancerade tekniken ger Tecnigas -avgasröret också en viktminskning, vilket förbättrar din motorcykels köregenskaper och hastighet.

Oavsett om du är en racingentusiast eller helt enkelt en motorcykelentusiast kommer Tecnigas -avgasen att vara din perfekta partner. Med sin exceptionella prestanda kommer det att hjälpa dig att köra på vägarna med självförtroende och känna den sanna passionen av att köra.

Tecnigas är ett välkänt företag inom motorsportvärlden som kan tillgodose behoven hos de mest krävande motorcyklisterna. Motorcykelavgasröret är därför garanterat av högsta kvalitet och tillförlitlighet. Det är utformat för att vara enkelt att installera och underhålla, vilket gör det till ett perfekt val för alla Mbk- och Yamaha-motorcykelägare.

Ge din motorcykel det perfekta tillbehöret med Tecnigas-avgasröret. Du kommer inte att bli besviken på dess exceptionella prestanda och unika stil. Med Tecnigas kommer din passion för motorcykelkörning att stärkas, oavsett om du kör på banan eller på vägen.

Missa inte chansen att upptäcka kraften i Tecnigas på din motorcykel. Välj prestanda, stil och kvalitet med Tecnigas motorcykelavgasrör för Mbk- och Yamaha-motorcyklar. Beställ nu och njut av den ultimata sportkörupplevelsen.

Mer information

Varumärke Tecnigas
Tillverkarens SKU 403753175
Färg svart
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard