Truckerkeps Ixon Cap2 TH 24

Truckerkeps Ixon Cap2 TH 24

428,50 kr

374,75 kr

-13%
Ixon erbjuder trucker Ixon Cap2 TH 24 kepsen, perfekt för Moto-fans Trail. Gör dig redo för äventyr!
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 13 eller 15 dagar

Beskrivning

Truckerkeps Ixon Cap2 TH 24

trucker Ixon Cap2 TH 24 kepsen är ett måste för tous motorcykelentusiaster trail. Den här kepsen är designad av det kända varumärket Ixon och kombinerar stil och funktionalitet på ett perfekt sätt.

Den är tillverkad av högkvalitativa material och elle är både slitstark och bekväm att bära. Dess klassiska trucker design med en böjd skärm ger en trendig vintage touch till din outfit. Dessutom ger den broderade Ixon -logotypen på framsidan en touch av elegans och sportighet.

Denna keps är speciellt utformad för motorcykelentusiaster trail. Elle har ett invändigt svettband som hjälper till att absorbera svett under långa turer. Dessutom säkerställer meshpanelerna på sidorna god luftcirkulation så att huvudet hålls svalt även i varmt väder.

Oavsett om du är ute på vägarna eller utanför allfarvägarna är trucker Ixon Cap2 TH 24 kepsen det perfekta tillbehöret för att komplettera din motorcykeloutfit trail. Den justerbara remmen baktill gör att du kan anpassa den till din storlek för optimal komfort.

Så vänta inte längre, lägg till den här kepsen i din Ixon samling idag och visa din passion för motorcykling trail med stil. Oavsett om du är en erfaren förare eller en helgentusiast är den här kepsen ett måste för tous.

Mer information

Varumärke Ixon
Tillverkarens SKU 401104094-2019
Färg VIT/RÖD/BLÅ
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1