Truckerkeps Ixon Cap2 Dual TL 24

Truckerkeps Ixon Cap2 Dual TL 24

428,50 kr

374,75 kr

-13%
Tämj den öppna vägen med stil med Cap Ixon Cap2 Dual TL 24, en måste-ha accessoar för bikers på Trail.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 13 eller 15 dagar

Beskrivning

Truckerkeps Ixon Cap2 Dual TL 24

trucker Ixon Cap2 Dual TL 24 kepsen är ett viktigt tillbehör för motorcykelentusiaster trail. Tillverkad av det välkända varumärket Ixon, elle kombinerar stil och funktionalitet för att ge den ultimata körupplevelsen.

Med sin eleganta, sportiga design är denna keps det perfekta komplementet till din motorcykeloutfit. Elle visar stolt Ixon-logotypen, en symbol för kvalitet och prestanda. Du kommer inte att gå obemärkt förbi med den här kepsen, som kombinerar modernitet och autenticitet.

Men den här kepsen är inte bara en modeaccessoar, elle är också utformad för att uppfylla motorcyklisters behov. elle är tillverkad av högkvalitativa material och är tuff och hållbar. Det böjda visiret skyddar effektivt dina ögon från sol, vind och regn, så att du kan hålla fokus på vägen.

Kepsen trucker Ixon Cap2 Dual TL 24 har ett ventilationssystem för förbättrad luftcirkulation, vilket gör att du håller dig svalare och mer bekväm på långa resor. Dessutom har elle ett svettband på insidan för att hålla dig torr även under de varmaste dagarna.

Tack vare den justerbara storleken passar den här kepsen alla kroppsformer. Oavsett om du har ett litet eller stort huvud kan du justera den efter dina önskemål för optimalt stöd. Dessutom är elle lätt och bekväm att bära, så du kommer att kunna ha den på dig i många timmar utan att känna något obehag.

Kort sagt, trucker Ixon Cap2 Dual TL 24 kepsen är ett måste för tous motorcykelentusiaster trail. Med sin unika stil och anmärkningsvärda prestanda kommer elle att följa med dig på alla dina äventyr på vägen. Så gå vidare och unna dig den här kvalitetsmössan för att komplettera din motorcykeloutfit.

Mer information

Varumärke Ixon
Tillverkarens SKU 401104091-1027
Färg SVART/VIT/RÖD
Färg Vit
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1