Basebollkeps Ixon Cap3 Taka 24

Basebollkeps Ixon Cap3 Taka 24

428,50 kr

374,75 kr

-13%
Upptäck Ixon Cap3 Taka 24 kepsen, det perfekta valet för motorcykelentusiaster Trail som vill ha stil och prestanda.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 13 eller 15 dagar

Beskrivning

Basebollkeps Ixon Cap3 Taka 24

Basebollkepsen Ixon Cap3 Taka 24 är det perfekta valet för tous motorcykelentusiaster Trail som letar efter en accessoar som är både praktisk och snygg. Den här kepsen är designad av det kända varumärket Ixon och kombinerar komfort, hållbarhet och design på ett perfekt sätt.

Kepsen är tillverkad av högkvalitativa material och ger ett utmärkt skydd mot väder och vind och mot solens strålar. Det andningsbara léger -tyget garanterar god ventilation och transporterar bort svett för att hålla huvudet torrt och svalt under motorcykelturerna.

Den moderna, trendiga designen met visar upp varumärket Ixon med en broderad logotyp på framsidan och ett unikt motiv på sidan. Denna keps kommer att ge din outfit en touch av stil och skilja dig från autres motorcykelentusiaster.

Den justerbara knäppningen baktill gör att kepsen kan anpassas till alla huvudstorlekar för en perfekt passform. Dessutom skyddar det böjda visiret effektivt dina ögon från solen och håller vision klar och fri även under soliga dagar.

Oavsett om du är en erfaren biker eller en passionerad nybörjare är Ixon Cap3 Taka 24 basebollkepsen ett måste för att komplettera din Moto-outfit Trail. Dess unika stil, kvalitet och funktionalitet gör den till ett klokt val för tous dina motorcykelresor.

Låt inte solen eller regnet förstöra din körupplevelse och välj basebollkepsen Ixon Cap3 Taka 24. Beställ nu och dra nytta av ett viktigt tillbehör för tous Moto fans Trail.

Mer information

Varumärke Ixon
Tillverkarens SKU 401104087-2006
Färg VIT/RÖD
Färg Röd
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1