Kapsyl Ixon Cap1 Taka 24

Kapsyl Ixon Cap1 Taka 24

428,50 kr

374,75 kr

-13%
Upptäck Ixon Cap1 Taka 24 kepsen, den nödvändiga accessoaren för motorcykelentusiaster Trail. Garanterad stil och komfort med Ixon.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 13 eller 15 dagar

Beskrivning

Kapsyl Ixon Cap1 Taka 24

Ixon Cap1 Taka 24 kepsen är ett viktigt tillbehör för tous motorcykelentusiaster trail. Kepsen tillverkas av det kända varumärket Ixon och kombinerar stil och funktionalitet för att följa med dig på dina äventyr på vägen eller i terrängen.

Kepsen Ixon Cap1 Taka 24 har en modern, dynamisk design och visar stolt märkets logotyp på framsidan. Elle finns i svart med röda detaljer, vilket ger den en sportig och elegant look look. Oavsett om du är på eller av cykeln är den här kepsen den perfekta accessoaren för att komplettera din outfit.

Men Ixon Cap1 Taka 24 kepsen är inte bara en modeaccessoar, elle är också mycket praktisk för motorcykelförare trail. Tack vare sin bomulls- och polyesterdesign är elle lätt och andas, vilket ger dig optimal komfort även under långa kördagar. Dessutom har elle ett förböjt visir som ger ett effektivt skydd mot solen.

Oavsett om du är en erfaren förare eller nybörjare i motorcykelvärlden trail, kommer Ixon Cap1 Taka 24 kepsen att vara din allierade i alla väderförhållanden. Den har en storlek som passar alla tack vare det justerbara bandet baktill, vilket ger dig en perfekt passform även i hög hastighet.

Kort sagt, Ixon Cap1 Taka 24 kepsen är ett måste för tous motorcykelälskare trail. Elle kombinerar stil, komfort och funktionalitet för att följa med dig på alla dina äventyr. Så tveka inte, lägg till den här kepsen i din samling och sätt dig på cykeln med stolthet och stil.

Mer information

Varumärke Ixon
Tillverkarens SKU 401104086-1027
Färg SVART/VIT/RÖD
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1