Snapback-keps Ixon Cap1 Oliv 24

Snapback-keps Ixon Cap1 Oliv 24

428,50 kr

374,75 kr

-13%
Dominera tous terrängen med stil med snapback-kepsen Ixon Cap1 Oliv 24, designad för motorcykelentusiaster trail.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 13 eller 15 dagar

Beskrivning

Snapback-keps Ixon Cap1 Oliv 24

Snapback-kepsen Ixon Cap1 Oliv 24 är ett oumbärligt tillbehör för tous motorcykelentusiaster trail. Kepsen är designad av Ixon, ett varumärke som är känt för sina kvalitetsprodukter för motorcyklister, och kombinerar stil och funktionalitet för att följa med dig på dina tvåhjuliga utflykter.

Med sin moderna, urbana design kommer Ixon Cap1 Oliv 24 kepsen att få dig att sticka ut på vägen. Olivfärgen och den broderade Ixon -logotypen gör den till en snygg och trendig accessoar. Du kan stolt visa upp färgerna från ditt favoritmärke samtidigt som du är skyddad från sol och vind.

Kepsen är tillverkad av material av högsta kvalitet och ger optimal komfort. Det andningsbara léger bomullstyget håller huvudet svalt även under långa motorcykelturer. Tack vare snapbacksystemet kan kepsen dessutom enkelt justeras efter din storlek för perfekt passform hela dagen.

Oavsett om du är en erfaren biker eller en nybörjare är Ixon Cap1 Oliv 24 cap ett viktigt tillbehör till din outfit. Förutom att skydda dig mot sol och vind ger elle dig också god sikt tack vare det böjda visiret. Så du kan njuta av din passion till fullo i full säkerhet.

Ixon Cap1 Oliv 24 kepsen är också ett utmärkt val för cyklister som är måna om sin look. Dess moderna, sportiga stil gör den till den perfekta accessoaren för att komplettera din motorcykeloutfit trail. Du kommer att kunna känna dig bekväm och självsäker på din tvåhjuling, samtidigt som du är i framkant av mode.

Kort sagt är Ixon Cap1 Oliv 24 snapback-keps det perfekta valet för tous motorcykelentusiaster trail. Med sin trendiga design, byggkvalitet och komfort kommer elle att vara din allierade under alla dina motorcykelutflykter. Så vänta inte längre, lägg till den i din samling av motorcykeltillbehör och njut av en unik stil på vägen!

Mer information

Varumärke Ixon
Tillverkarens SKU 401104082-1152
Färg SVART/BEIG
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1