Truckerkeps Ixon Cap2 Brad 24

Truckerkeps Ixon Cap2 Brad 24

428,50 kr

374,75 kr

-13%
Stick ut från mängden med trucker Ixon Cap2 Brad 24 kepsen, ett måste för alla motorcykelentusiaster Trail.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 13 eller 15 dagar

Beskrivning

Truckerkeps Ixon Cap2 Brad 24

trucker Ixon Cap2 Brad 24 kepsen är ett oumbärligt tillbehör för alla motorcykelentusiaster trail. Kepsen tillverkas av det kända varumärket Ixon och kombinerar stil och funktionalitet för att följa med dig på dina äventyr på vägar och spår.

Kåpans design är inspirerad av motorcykelvärlden, med en modern och dynamisk twist. Den broderade Ixon -logotypen på framsidan gör den till ett riktigt samlarobjekt för fans av varumärket.

Kepsen är tillverkad av polyester och är därför lätt och bekväm att bära. Det förböjda visiret skyddar dig mot sol och dåligt väder samtidigt som det ger dig en klar vision. Dessutom innebär den justerbara knäppningen baktill att du kan justera den så att den passar ditt huvud perfekt.

Oavsett om du rider på leriga spår eller soliga vägar kommer trucker Ixon Cap2 Brad 24 -kepsen att hålla dig sällskap med stil och funktionalitet. Det ventilerande tyget transporterar bort fukt så att du håller dig torr och bekväm under hela turen.

Den här kepsen är det perfekta komplementet till din motorcykeloutfit och är en sann symbol för tillhörighet till motorcykelgemenskapen. Så tveka inte längre och lägg till trucker Ixon Cap2 Brad 24 kepsen i din samling för en makalös look under dina motorcykelutflykter trail. Upplev äventyr med stil med denna keps av högsta kvalitet.

Mer information

Varumärke Ixon
Tillverkarens SKU 401104081-1049
Färg SVART/GUL
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1