Truckerkeps Ixon Cap2 Inta 24

Truckerkeps Ixon Cap2 Inta 24

428,50 kr

374,75 kr

-13%
Visa upp din passion för motorcyklar trail i stil med trucker Ixon Cap2 Inta 24 cap, ett måste från Ixon.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 13 eller 15 dagar

Beskrivning

Truckerkeps Ixon Cap2 Inta 24

trucker Ixon Cap2 Inta 24 kepsen är ett viktigt tillbehör för alla motorcykelentusiaster trail. Denna keps tillverkas av det kända varumärket Ixon och kombinerar stil och komfort för att följa med dig på dina äventyr på vägen.

Kepsen är speciellt utformad för motorcykelentusiaster trail och ger dig optimalt skydd mot sol och dåligt väder. Den moderna, eleganta designen gör den också till en trendig accessoar för vardagsbruk.

trucker Ixon Cap2 Inta 24 -kepsen har ett visir i mesh som håller dig sval även under de varmaste dagarna. Det andningsaktiva tyget ger också optimal komfort när du är på språng.

Tack vare den justerbara storleken passar kepsen perfekt för alla kroppsformer. Elle har också ett tryckknappssystem för exakt passform och rapide.

Förutom att vara praktisk och bekväm visar trucker Ixon Cap2 Inta 24 -kepsen stolt Ixon-varumärkets logotyp, en symbol för kvalitet och prestanda. Oavsett om du är på eller av motorcykeln kommer du med den här kepsen att kunna visa upp din passion för motorcykling trail.

Låt inte solen eller regnet förstöra dina motorcykelutflykter trail, välj trucker Ixon Cap2 Inta 24 kepsen. Dess unika design och oklanderliga kvalitet gör den till ett måste för tous tvåhjulsentusiaster.

Vänta inte längre, beställ din trucker Ixon Cap2 Inta 24 keps nu och ge dig ut på äventyr med fullständig sinnesfrid. Oavsett om du kör ensam eller med vänner, kommer denna keps att vara din osvikliga allierade på vägen. Unna dig det bästa och skaffa trucker Ixon Cap2 Inta 24 kepsen, ett viktigt tillbehör för varje motorcykelentusiast trail.

Mer information

Varumärke Ixon
Tillverkarens SKU 401104079-3017
Färg BLEU/JAUNE VIF
Färg Blå
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1