Basebollkeps Ixon Cap3 Dual AA 24

Basebollkeps Ixon Cap3 Dual AA 24

428,50 kr

374,75 kr

-13%
Förbättra din stil på vägen med basebollkepsen Ixon Cap3 Dual AA 24, ett måste för bikers Trail.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 13 eller 15 dagar

Beskrivning

Basebollkeps Ixon Cap3 Dual AA 24

Basebollkepsen Ixon Cap3 Dual AA 24 är ett måste för alla motorcykelentusiaster trail. Med sitt välkända varumärke inom motorsportvärlden har Ixon utformat den här kepsen för att uppfylla kraven från de mest passionerade motorcyklisterna.

Kepsen Ixon Cap3 Dual AA 24 är tillverkad av högkvalitativa material och ger ett optimalt skydd mot väder och vind och solens strålar när du är ute och kör på din trail motorcykel. Den eleganta och moderna designen gör den också till ett viktigt modeaccessoar som kompletterar din outfit.

Tack vare sin ergonomiska design anpassar sig kepsen perfekt till huvudets form för optimal komfort. Dessutom har elle ett justerbart band baktill som passar alla huvudstorlekar. På så sätt kan du justera den efter dina önskemål och få en perfekt passform i alla situationer.

Ixon Cap3 Dual AA 24 har också Dual AA-teknik som garanterar extra skydd mot stötar och vibrationer när du är ute och kör motorcykel. Det gör den till ett viktigt tillbehör för motorcyklister som är måna om sin säkerhet och komfort.

Oavsett om du är professionell eller motorcykelentusiast trail är Ixon Cap3 Dual AA 24 kepsen ett smart val för att komplettera din outfit. Dess broderade logotyp på framsidan visar stolt din passion för varumärket Ixon och motorsport i allmänhet.

Kort sagt är Ixon Cap3 Dual AA 24 basebollkeps en högkvalitativ accessoar som är både praktisk och snygg, och som kommer att följa med dig på alla dina motorcykeläventyr trail. Vänta inte längre och lägg vantarna på denna must-have-keps för att komplettera din bikeroutfit.

Mer information

Varumärke Ixon
Tillverkarens SKU 401104073-1153
Färg SVART/GRÅ/ROSA
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1