Basebollkeps Ixon Cap3 Aprilia 24

Basebollkeps Ixon Cap3 Aprilia 24

422,65 kr

369,64 kr

-13%
Visa upp din passion för motorcykling trail i stil med Ixon Cap3 Aprilia 24 basebollkeps. Garanterad komfort och prestanda.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 13 eller 15 dagar

Beskrivning

Basebollkeps Ixon Cap3 Aprilia 24

Basebollkepsen Ixon Cap3 Aprilia 24 är perfekt för motorcykelentusiaster trail och är ett viktigt tillbehör för att komplettera din bikeroutfit. Denna keps är designad av det prestigefyllda varumärket Ixon och förkroppsligar både stil och prestanda.

Kepsen är tillverkad av högkvalitativa material och kombinerar komfort och hållbarhet. Den justerbara passformen anpassar sig till alla huvudstorlekar, vilket garanterar en perfekt passform under alla dina motorcykelresor. Den eleganta, moderna designen med den ikoniska Aprilia-logotypen gör den här kepsen till ett verkligt måste för Aprilia-entusiaster.

Dess stil, inspirerad av den amerikanska basebollkepsen culture, ger en avslappnad och sportig touch till din look. Oavsett om du är ute på stan eller i naturen kommer den här kepsen att få dig att sticka ut med stil. Dessutom skyddar elle ditt ansikte från solen när du är ute och går.

Basebollkepsen Ixon Cap3 Aprilia 24 har också tekniska egenskaper som gör den idealisk för motorcykelåkning trail. Det välvda visiret ger optimalt skydd mot solens strålar och håller sikten fri även i direkt solljus. Det andningsbara tyget håller dig sval och torr under alla förhållanden.

Som motorcykelfantast trail letar du efter utrustning som är både funktionell och snygg för att följa med på dina äventyr. Med Ixon Cap3 Aprilia 24 basebollkeps har du hittat den perfekta kompromissen. Lägg till den i din samling av motorcykelkläder och visa stolt upp din passion för varumärket Aprilia.

Låt inget stoppa dig på vägen, välj basebollkepsen Ixon Cap3 Aprilia 24 och ge dig iväg på ditt äventyr med stil och komfort. Du kommer inte att vilja vara utan den!

Mer information

Varumärke Ixon
Tillverkarens SKU 401104071-1144
Färg SVART/FLUORESCERANDE RÖD
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1