Truckerkeps Ixon Cap2 Aprilia 24

Truckerkeps Ixon Cap2 Aprilia 24

422,65 kr

369,64 kr

-13%
Visa upp din passion för motorcyklar trail i stil med trucker Ixon Cap2 Aprilia 24 cap, ett måste från Ixon.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 13 eller 15 dagar

Beskrivning

Truckerkeps Ixon Cap2 Aprilia 24

trucker Ixon Cap2 Aprilia 24 kepsen är det perfekta valet för motorcykelentusiaster trail som vill ha ett praktiskt och snyggt skydd. Kepsen är designad av det berömda varumärket Ixon, som är känt för sina högkvalitativa produkter och sitt engagemang för motorsport.

Kepsen trucker Ixon Cap2 Aprilia 24 är tillverkad av material av högsta kvalitet och erbjuder absolut komfort tack vare den justerbara passformen och det böjda visiret. Elle har en unik design som kombinerar de ikoniska färgerna från varumärket Aprilia medIxon -logotypen broderad i relief på framsidan.

Denna keps är speciellt utformad för motorcykelentusiaster trail som gillar att tänja på sina gränser och utforska nya horisonter. Elle är perfekt för långa turer utomhus, oavsett om det är på slingrande vägar eller tuffa stigar.

Förutom att vara ett måste för alla motorcykelentusiaster trail, erbjuder trucker Ixon Cap2 Aprilia 24 också extra skydd mot sol och dåligt väder. Det böjda visiret skyddar effektivt ögonen från skadliga UV-strålar, medan det vattenavvisande tyget håller dig torr om det regnar.

Oavsett om du är en erfaren förare eller en ivrig nybörjare är trucker Ixon Cap2 Aprilia 24 kepsen ett utmärkt val för att komplettera din motorcykeloutfit trail. Elle kan också bäras varje dag för en avslappnad, sportig look.

Missa inte denna unika keps av hög kvalitet för att visa din passion för motorcykling trail och de varumärken som är symboliska för sporten. Beställ din trucker Ixon Cap2 Aprilia 24 keps nu och låt dig förföras av dess komfort, stil och hållbarhet.

Mer information

Varumärke Ixon
Tillverkarens SKU 401104070-1144
Färg SVART/FLUORESCERANDE RÖD
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1