Snapback-keps för kvinnor Ixon Sunny

Snapback-keps för kvinnor Ixon Sunny

428,50 kr

374,75 kr

-13%
Gör ett stilfullt statement med Ixon Sunny snapback-kepsen, speciellt utformad för kvinnor som älskar motorcykling.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 13 eller 15 dagar

Beskrivning

Snapback-keps för kvinnor Ixon Sunny

Ixon Sunny snapback-keps för kvinnor är den perfekta accessoaren för alla kvinnor med en passion för motorcykling. Kepsen är designad av Ixon, ett varumärke som är känt för sina kvalitetsprodukter för motorcyklister, och kombinerar stil och funktionalitet.

Tack vare snapback-skärningen passar kepsen perfekt på alla kroppstyper. Elle har också ett platt visir som skyddar dig från solen under dina motorcykelturer. Den moderna, feminina designen gör den till en riktig tillgång i din bikeroutfit.

Kepsen är tillverkad av högkvalitativa material och är både lätt och slitstark. Du kan bära den på motorcykelturer utan att oroa dig för attelle ska skadas. Dessutom är elle lätt att justera tack vare snapback-fästet, så att du kan ställa in den efter eget tycke och smak.

Ixon Sunny snapback-keps för damer är också perfekt för soliga dagar utanför motorcykeln. Den moderna, trendiga stilen gör den till en mångsidig accessoar som passar alla dina outfits. Oavsett om du är i stan eller på semester kommer den här kepsen att följa med dig överallt.

Som motorcykelentusiaster vet vi hur viktigt det är point att ha accessoarer som passar vår livsstil. Med Ixon Sunny snapback-keps för damer kan du kombinera komfort, skydd och stil i alla situationer. Så vänta inte längre, unna dig den här kvalitetsmössan för att komplettera din bikeroutfit!

Mer information

Varumärke Ixon
Tillverkarens SKU 401104066-1025
Färg SVART/VIT/ORANGE
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1