Truckerkeps Ixon Soul

Truckerkeps Ixon Soul

422,65 kr

369,64 kr

-13%
Släpp loss din bikersjäl med trucker Ixon Soul kepsen, den perfekta följeslagaren för dina motorcykeläventyr Trail.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 13 eller 15 dagar

Beskrivning

Truckerkeps Ixon Soul

trucker Ixon Soul kepsen är den perfekta accessoaren för motorcykelentusiaster trail. Med sin moderna design och välkända varumärke Ixon kommer denna keps att ge en touch av stil till din outfit.

Kepsen är tillverkad av högkvalitativa material och är både slitstark och bekväm. Elle har en böjd skärm och mesh baktill för bättre ventilation. elle är perfekt för varma dagar och skyddar dig också mot sol och damm under dina motorcykeläventyr.

Oavsett om du är en erfaren motorcyklist eller en nybörjare är trucker Ixon Soul kepsen ett måste för att komplettera din look. Dess Ixon -logotyp broderad på framsidan är en sann symbol för passionen för motorcykling.

Den här kepsen finns i flera storlekar och passar alla huvuden. Elle är också en perfekt present till vänner eller familj som delar din passion för motorcykling trail.

Vänta inte längre med att lägga till trucker Ixon Soul kepsen i din samling av motorcykeltillbehör. Dess unika stil och kvalitet gör den till ett måste för tous motorcykelfans trail. Beställ din nu och var redo att ta dig ut på vägen med stil och komfort.

Mer information

Varumärke Ixon
Tillverkarens SKU 401104065-4011
Färg GRÅ/WIT
Färg Grå
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1