Jersey Troy Lee Designs GP Pro Boltz

Jersey Troy Lee Designs GP Pro Boltz

Börjar på: 734,44 kr

415,52 kr

-43%
Franska storlekar som standard

Börjar på: 734,44 kr

415,52 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Jersey Troy Lee Designs GP Pro Boltz

GP-tröjan har alltid byggts på en obestridligt solid grund. GP-versionen 2023 Pro överträffar alla sina föregångare genom att förbättra basen och lägga till något extra. Vi började med att införliva den nya "Ladder"-meshen i viktiga områden på de övre sidopanelerna och på de nedre ärmarna för att värmen ska kunna släppas ut mer effektivt.
Därefter har vi förbättrat kragens utseende, passform och funktionalitet. Slutligen har vi sett över linjerna och formerna på body för att ge dig vår mest greppvänliga och bäst presterande GP-tröja: den helt nya 2023 GP Pro.
GP-tröjan har alltid byggts på en obestridligt solid grund. 2023 GP Pro överträffar alla sina föregångare genom att förbättra basen och lägga till något extra. Vi började med att införliva den nya "Ladder"-meshen i viktiga områden på de övre sidopanelerna och på de nedre ärmarna för att värmen ska kunna släppas ut mer effektivt.
Därefter har vi förbättrat kragens utseende, passform och funktionalitet. Slutligen har vi sett över linjerna och formerna på body för att ge dig vår greppvänligaste GP-tröja med bäst prestanda: den helt nya 2028 GP Pro.

Mer information

Varumärke Troy Lee Designs
Tillverkarens SKU 37713602
Färg dimma/flo gul
Färg Grå
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen