Motocross-stövlar Alpinestars belize drystar®

Motocross-stövlar Alpinestars belize drystar®

Börjar på: 3 389,07 kr

3 294,10 kr

Upptäck Alpinestars Belize Drystar®-stövlar för ultimat motocross-prestanda. Designad av det ikoniska varumärket.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 3 389,07 kr

3 294,10 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Motocross-stövlar Alpinestars belize drystar®

Alpinestars belize drystar® motocrossstövlar är det ultimata valet för motocrossentusiaster. De har designats av det kända märket Alpinestars och kombinerar stil, komfort och funktionalitet till perfektion.

Tack vare konstruktionen i fullnarvigt läder och det ventilerande drystar®-tyget ger dessa kängor optimalt skydd mot väder och vind och utmärkt andningsförmåga för en bekväm körning även under de tuffaste förhållandena. Deras spännesystem garanterar en säker, åtsittande passform för exakt kontroll av cykeln.

Motocrossstövlarna Alpinestars belize drystar® har också TPU-skydd på vristerna, tårna och hälen för maximalt motstånd vid ett eventuellt fall. Dessutom har de en gummisula som ger utmärkt grepp på motorcykelns fotstöd och god stötdämpning.

Oavsett om du är en amatörförare eller en erfaren tävlingsmänniska är dessa stövlar det perfekta valet för att dominera motocrossbanan. Den snygga designen och den ikoniska logotypen Alpinestars gör dem också till ett måste för alla motorsportfans.

Så vänta inte längre och utrusta dig med Alpinestars belize drystar® motocrossstövlar för säker och stilfull körning. Oavsett om du kör i tuff terräng eller på racerbanan är dessa stövlar perfekta för alla dina motocrossäventyr. Alpinestars Belize Drystar®, varumärket som mästare litar på, kommer att vara med dig varje steg på vägen.

Mer information

Varumärke Alpinestars
Tillverkarens SKU 341017
Färg svart
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)