Motorcykelskor för kvinnor Icon Tuscadero CE

Motorcykelskor för kvinnor Icon Tuscadero CE

Börjar på: 1 541,84 kr

1 385,88 kr

-10%
Upptäck den djärva stilen och det CE-certifierade skyddet hos Icon Tuscadero motorcykelstövlar för damer, för självsäker körning.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 1 541,84 kr

1 385,88 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Motorcykelskor för kvinnor Icon Tuscadero CE

Icon Tuscadero CE motorcykelskor för damer är det perfekta valet för alla motorcyklister med passion för stil och säkerhet. Skorna är designade av det kända märket Icon och kombinerar en trendig look med optimalt skydd för fötterna under motorcykelturen.

Med sin eleganta, feminina design är dessa skor speciellt utformade för kvinnor och passar perfekt för motorcykelkörning. Oavsett om du är en erfaren förare eller nybörjare kommer Icon Tuscadero CE -skorna att ge dig oöverträffad komfort och säkerhet.

Skorna är tillverkade av högkvalitativa material och CE-certifierade för att garantera maximalt skydd. Den mjuka, slitstarka läderöverdelen ger utmärkt slitstyrka, medan TPU-förstärkningar i tå och häl skyddar dina fötter mot stötar och slag.

Skorna Icon Tuscadero CE har också en halkfri gummisula för optimalt grepp om cykelns pedaler. De har också ett vattentätt membran som andas för att hålla fötterna torra i alla väder.

Tack vare snörning och TPU-spänne anpassar sig skorna perfekt till fotens form för optimalt stöd. Dessutom ger meshfodret bra luftcirkulation så att fötterna hålls svala och torra även under de varmaste dagarna.

Oavsett vilken körstil du har kommer skorna på Icon Tuscadero CE att ge dig exceptionellt skydd och komfort. Oavsett om du föredrar en lugn tur eller ett snabbt lopp är dessa skor det perfekta valet för alla säkerhets- och stilmedvetna cyklister.

Så vänta inte längre, unna dig Icon Tuscadero CE motorcykelskor för damer och kör med fullständig säkerhet, stil och elegans. Dessa skor finns i en rad olika storlekar och kan anpassas för att passa alla kvinnliga morfologier, vilket ger skräddarsydd komfort och skydd. Lita på varumärket Icon och njut av dina motorcykelutflykter med fullständig sinnesro.

Mer information

Varumärke Icon
Tillverkarens SKU 340311
Färg svart
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment Tuscadero