Spray med dubbla positioner WD40 250mL

Spray med dubbla positioner WD40 250mL

128,43 kr

93,29 kr

-27%

Endast 1 kvar

Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras på 24 timmar

Beskrivning

Spray med dubbla positioner WD40 250mL

WD-40 är känd som aerosolen med tusen användningsområden och skyddar metall från rost och korrosion, frigör blockerade mekanismer, avvisar fukt och smörjer små mekanismer. WD-40 är också en utmärkt rengöringsprodukt, särskilt för att ta bort fett, tjära och autres märken från de flesta ytor!

WD-40:s 5 funktioner:

HUNTS MOISTURE: WD-40 avvisar snabbt fukt från elektriska eller elektroniska kretsar, återställer elektriska kontakter och förhindrar court-circuits. WD-40 är icke-ledande och därför säker för användaren.

SMÖRJMEDEL : En av komponenterna i WD-40 är ett aktivt och permanent smörjmedel. Detta gör produkten särskilt effektiv på små mekanismer som inte tål tunga smörjmedel. Dessutom innehåller WD-40 inget silikon, vilket gör att den inte drar till sig damm eller smuts.

PROTECTIVE: Den film som WD-40 bildar skyddar mot vatten, fukt och deras korrosiva effekter. Skyddet är effektivt även under de mest extrema förhållanden och är både förebyggande och långvarigt.

NETTOIE : WD-40 tränger in under smutsen och tar bort den utan att lagra frätande ämnen. Spår av fett, tjära och lim avlägsnas. WD-40 kan användas på alla metall- och plastytor -

DEGRIPTING: WD-40 tränger in och frigör delar eller mekanismer som har rostat, fastnat eller frusit fast. WD-40:s starka vidhäftning till metall och dess smörjande egenskaper säkerställer sedan att de frigjorda delarna fortsätter att fungera. -

Mer information

Varumärke WD-40
Tillverkarens SKU 33489
Färg blå
Färg Blå
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen