Sommarhandskar för motorcykel Ixon RS Tilter

Sommarhandskar för motorcykel Ixon RS Tilter

Börjar på: 1 836,28 kr

1 529,48 kr

-17%
Ta dig an sommaren på ett säkert sätt med Ixon RS Tilter motorcykelhandskar för motorcykelentusiaster Trail.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 836,28 kr

1 529,48 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sommarhandskar för motorcykel Ixon RS Tilter

Ixon RS Tilter sommarhandskar för motorcyklar är speciellt utformade för motorcykelentusiaster Trail. Dessa handskar tillverkas av Ixon och kombinerar prestanda och komfort för en optimal körupplevelse.

Den moderna designen och de högkvalitativa materialen gör dem till det perfekta valet för sommarutflykter. Handskarna har styva knogskydd för maximal säkerhet i händelse av ett fall.

Handflatan är förstärkt med läderinsatser för ett perfekt grepp om handtagen. De förformade fingrarna ger större rörlighet och en perfekt passform för handen.

Ixon RS Tilter sommarhandskar för motorcyklar har också perforeringar för bättre ventilation och en svalare känsla under körningen. Kardborreknäppningen vid handleden ger optimalt stöd och anpassar sig till alla handledsstorlekar.

Oavsett om du är en långdistansförare eller en sportentusiast är dessa handskar nödvändiga för säker körning och optimal komfort. Vänta inte längre, skaffa dina sommarhandskar för motorcyklar nu på Ixon RS Tilter och njut av din passion till fullo!

Mer information

Varumärke Ixon
Tillverkarens SKU 300211042-1015
Färg SVART/BLANK
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1