Regnbyxor Brazoline Quebec [Storlek 5XL]

Regnbyxor Brazoline Quebec [Storlek 5XL]
151,56 kr
Stå emot regnet utan att kompromissa med regnbyxorna Brazoline Quebec, designade för motorcyklister av det kända märket Brazoline.

Slut i lager

Beskrivning

Regnbyxor Brazoline Quebec

Regnbyxorna Brazoline Quebec är ett måste för alla motorcykelentusiaster. Byxorna har tagits fram av det välkända märket Brazoline och kombinerar stil och funktionalitet för att ge dig den bästa körupplevelsen i regn.

Byxorna är tillverkade av högkvalitativa material och är särskilt utformade för motorcyklister som inte vill låta dåligt väder hålla dem borta från vägen. Det vattentäta tyget skyddar dig effektivt mot regn, medan meshfodret håller dig torr och bekväm.

Regnbyxorna Brazoline Quebec är inte bara praktiska, de har också en snygg och modern design. Med smal passform och reflexdetaljer är du både skyddad och snygg på motorcykelresan. Dessutom finns de i flera olika storlekar för att passa alla kroppsformer.

Byxorna är också mycket praktiska tack vare sina många funktioner. De har dragkedjor i fotlederna för enkel påtagning, plus sidofickor för att hålla dina tillhörigheter säkra. Det elastiska midjebandet och de justerbara axelremmarna gör dessutom att du kan anpassa byxan perfekt efter din storlek för optimal komfort.

Oavsett om du kör i regn i stan eller på landsvägar kommer regnbyxorna Brazoline Quebec att ge dig maximalt skydd samtidigt som du garanteras stor rörelsefrihet. Så sätt igång, lita på kvaliteten och expertisen hos varumärket Brazoline och använd dessa byxor för bekymmersfri motorcykelkörning, även i regn.

Mer information

Varumärke Brazoline
Tillverkarens SKU 29699
Färg svart
Färg Svart
Storlek 5XL - Franska storlekar som standard
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen