Motocross-byxor Thor Pulse Vapor

Motocross-byxor Thor Pulse Vapor

Börjar på: 1 453,70 kr

1 328,46 kr

-9%
Tämj den tuffaste terrängen med byxorna Thor Pulse Vapor, designade för motocrossentusiaster.

Från samma modell :

Slut i lager

Beskrivning

Motocross-byxor Thor Pulse Vapor

Motocrossbyxorna Thor Pulse Vapor är det perfekta valet för alla motocrossentusiaster som letar efter högkvalitativa byxor för sin sport. Med sin eleganta design och det pålitliga varumärket Thor är dessa byxor både funktionella och attraktiva.

Byxorna Thor Pulse Vapor är särskilt utformade för motocrossförare och ger optimalt skydd samtidigt som de garanterar optimal komfort under tävlingarna. Byxorna är tillverkade av material av högsta kvalitet och är utformade för att tåla fall och skav samtidigt som de ger total rörelsefrihet.

Byxorna Thor Pulse Vapor är fullpackade med funktioner som gör dem till ett måste för alla motocrossentusiaster. Först och främst har de förstärkta knän och höfter för extra skydd vid stötar. Dessutom ger de strategiskt placerade meshpanelerna bättre ventilation för en svalare känsla under hela racet.

Designen på byxorna Thor Pulse Vapor är både modern och funktionell. Med sin smala passform och justerbara dragkedjor anpassar de sig perfekt till din kroppsform för skräddarsydd komfort. Dessutom har de gott om fickor så att du kan förvara din utrustning säkert medan du springer.

Förutom att vara ett kvalitetsval för motocross är Thor Pulse Vapor -byxorna också en slitstark produkt. Det slitstarka tyget och de förstärkta sömmarna gör att byxorna kommer att vara med dig i många år framöver.

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren förare erbjuder Thor Pulse Vapor -byxorna oöverträffad prestanda för dina motocross-pass. Så välj kvalitet och tillförlitlighet med motocrossbyxorna Thor Pulse Vapor.

Mer information

Varumärke Thor
Tillverkarens SKU 290199
Färg blå/gul/midnatt
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment Pulse

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)